Egyedi fejlesztésű
okos webáruház
ajándék
online marketing
menedzsmenttel!
A webáruházak aranykorát éljük! Aki kimarad az gyakorlatilag lemarad. Napi szinten kerülnek átadásra újabb és újabb online boltok, azonban a legtöbb esetben a megrendelők amellett, hogy nincsenek tisztában egy-egy webáruház minőségi követelményrendszerével sok esetben nem fordítanak kellő figyelmet a webáruház marketing oldalú bevezetésére. A kettő pedig együtt jár, különben a webshop fejlesztése pénzkidobás!
Mi abban segítünk, hogy prémium minőségű, egyedi fejlesztésű, professzionális keresőoptimalizáláson átesett okos webáruházat kapj és mellé egy webáruház bevezetési szolgáltatást ingyen. Fontosnak tartjuk, hogy fellépjünk az otthoni „zugokban” készülő sufni „webáruházak” ellen, hiszen ezek minősége és hatékonysága kérdőjeles. Ajánlatunk keretében most 590.00 Ft-ért lesz a Tiéd egyedi tervezésű webáruházad, amit egyedi, Photoshopban készült (nem letölthető sablon) webdesign-al készítünk el a vállalkozásod részére, a Te igényeidnek megfelelően, sőt most még egy hónapnyi ingyenes marketing támogatást is adunk ajándékba! Nincs apróbetű, havidíj, hűségidő vagy rejtett költség. Ennyi és kész!
Webáruház?
Igen!
Egyedi
tervezésű
webdesign
1 hónap ajándék POMM
(690.000 FT + ÁFA HELYETT)
590.000 FT
+ÁFA
 • 1
  Prémium, egyedi készítésű webdesign
  Nagyon fontos az első benyomás! Ha körbenézel az interneten bizony sok esetben kétes megjelenésű webshopokba botlasz, ami komolytalanná teszi az online boltot és így csökken a vásárlási kedv és bizalom is. A neked készült webáruházat arculatodnak megfelelően készítjük el, egyedileg Photoshopban tervezzük meg. Így garantáljuk, hogy összetéveszthetetlen és igazán különleges megjelenése lesz új, profi, online boltodnak.
 • 2
  Egyedi fejlesztésű okoswebáruház
  Nem egy ingyenesen elérhető weboldal keretrendszert (pl.: wordpress, drupal, joomla stb.) turbózunk fel, hanem egy teljes mértékben egyedi fejlesztésű okos webáruházat kapsz, ami ténylegesen a Te termékkörödnek megfelelően kerül kialakításra és lefejlesztésre. Mivel hivatalos SeoSeeker kivitelezők vagyunk, ügyelünk arra, hogy webáruházad technikai minőségi indexe meghaladja a 90%-ot!
 • 3
  Kiemelt Vevőszerző funkciók
  Egy webáruház nem ér semmit, ha nem adja el a termékeidet! A megannyi egyedi, vevőszerző funkció pontosan erről gondoskodik. Nem attól jó egy webáruház, hogy lehet belőle rendelni. Attól lesz igazán különleges egy webshop, hogy a Te érdekeidet veszi figyelembe és helyetted végzi el a piszkos munkát. Tudd meg, hogy pontosan milyen vevőszerző megoldásokat építünk be webáruházadba! Ehhez kattints IDE!
 • 4
  Bőséges Kosárétéket Növelő Funkciók
  Ha már nálad vásárol egy webáruház látogató bizony nem mindegy, hogy mennyi pénzt hagy ott. Okos webáruházunk igazán profi, mesterséges intelligencián alapuló kosáréték növelő funkciókban bővelkedik, melyekkel könnyen értékesíthetsz kiegészítő vagy kapcsolt termékeket. Ne hagyd veszi a profitodat! Érdekelnek a kosárérték növelő funkciók? Kattints IDE és tekintsd meg őket!
 • 4+1
  Marketing nélkül bele se vágj!
  Sajnos a kereskedelem egy webáruház esetén nem úgy működik, hogy elkészül a webáruház és ömlenek a vásárlók. Természetesen vannak ilyen szakterületek vagy termék vonalak, de nem ez a jellemző. Egy webáruház ereje a minőségi funkciók mellett az online marketing segítségével mutatkozik meg. Most egy hónapnyi Prémium Online Marketing tevékenységet ajándékba adunk Neked!
 • A Merlin Hardver számára készített webáruházunk több tízezer termék kezelésére is alkalmas, mindezt úgy, hogy a felhasználó nem is látja mennyi folyamat fut a háttérben, ami mind azért dolgozik, hogy ő megtalálja a legjobb választást és persze úgy, hogy a megrendelőnknek a lehető legtöbb profitot termelje okos rendszerünk!
 • Kiemelten fontos volt, hogy a webáruház készítése kapcsán egyszerű rendelési folyamatot dolgozzunk ki, annak érdekében, hogy a vásárló a lehető leggyorsabban végig érjen a megrendelési folyamaton, közben ne akadjon el, viszont minden szükséges információról tájékoztassuk a megrendelőt.
 • Intelligens vevő követő funkciók segítségével könnyedén azonosítjuk a vásárlók igényeit, így egyszerűen tudja a webáruház a legjobb arcát mutatni. Amellett, hogy könnyű a segítségével a tájékozódás a több száz paraméter mentén működő speciális keresőnkkel nem bonyolult bármilyen termék megtalálása.
 • A garancia futár fejlesztésünk igazi kincs a terméket forgalmazó webáruházaknak, hiszen a segítségével könnyedén azonosítható a vásárló, maga a termék és a hibaelhárítási, szervízelési vagy cserefolyamat egyaránt, amit teljesen automatikusan a webáruház felügyel arról nem beszélve, hogy mindenről tájékoztatja a kedves vásárlót.
 • Egy webáruház esetén nem meglepő, ha a tulajdonos nem tart mindent készleten, az viszont ebben az esetben nagyon fontos, hogy pontosan tudja mekkora készlete van a külső raktározónak. A rendszerünk képes arra, hogy akár több tucat külső raktárt vagy beszállítót kezeljen a napi készletekkel.
 • Ez bizonyos termékmennyiség fölött gyakorlatilag elkerülhetetlen az automata árazó funkciók használata a legtöbb termék esetében. Hiszen mondjuk egy ezer termék fölötti áruház nem képes ezt már manuálisan kezelni, főleg akkor nem, ha akár napi szinten változik a nagykereskedelmi ára.
 • Bizony óriási problémát jelenthet az is, ha egy webáruház több beszállítóval dolgozik együtt, ahol ugyan azok a termékek megtalálhatóak. Hol a legolcsóbb? Melyik van raktáron? Mikorra szállítja ki a beszállító. Ezekre a kérdésekre mind-mind megoldást kínál egyedi fejlesztésű rendszerünk, ráadásul teljesen automatikusan!
Profi webáruházad nem ér
semmit látogatók nélkül
Mi is az a pomm?
A Prémium Online Marketing Menedzsment szolgáltatásunk egy havidíjas, profi marketing tevékenység. Induló csomagunk ára 98.000 Ft / hó, melyet most teljes mértékben elengedünk. Hogy miért? Mert szeretnénk sikeres webáruházakat látni a piacon és mert szeretnénk, hogy hosszú távon az ügyfelünk legyél.

Egyszerű... ha sikeres a webáruházad a mi marketing tevékenységünk miatt, akkor utána az ügyfelünk maradsz és nagy valószínűséggel tőlünk rendeled meg marketing tevékenységed. Pontosan milyen marketing eszközöket tartalmaz a POMM? Az alábbi listában megtalálod. Használd a nyilakat a mozgatáshoz vagy ha egy témakör jobban érdekel kattints az "ÉRDEKEL" gombra!
98.000 HUF
értékű 1 havi POMM csomag
ingyenes
Facebook menedzsment
Napjaink legismertebb és leglátogatottabb közösségi oldala megannyi lehetőséget nyújt, hogy új vásárlókhoz és mégtöbb árbevételhez juss. Amellett, hogy nagyszerű...
Tovább
Google menedzsment
A Google a világ egyik legnépszerűbb keresője! Mondhatni egy weboldal forgalmának csaknem a felét neki köszönheti, így mindenképpen érdemes jóban lenni a...
Tovább
Hírlevél menedzsment
Sokan még mindig azt állítják, hogy a hírlevelek aranykorát éljük. Ez az állítás már ugyan nem állja meg teljesen a helyét, de az kétségtelen, hogy óriási erő...
Tovább
Instagram menedzsment
A világ legismertebb közösségi képmegosztó oldala nem véletlenül, tudatosan épít a vállalkozásokra arról nem is beszélve, hogy a Magyarországon is egyre...
Tovább
Weboldal menedzsment
Jó esetben weboldalad marketing tevékenységed főhadiszállásáa, így nagyon fontos az, hogy aktuális ajánlataid, kampányaid egy-egy lenyomatát megtalálja...
Tovább
Youtube menedzsment
Óriási videós forradalomnak lehet szemtanúi. A YouTubber gyakorlatilag mára kinőtte megát egy külön hivatássá. A Google rendszere olyan remekül sikerült...
Tovább
Ne rendeld meg!
gyere el egy ingyenes
webáruház fejlesztési
tanácsadásra!
Beszéljük át ingyenes, hogy pontosan mire van szükséged! Nincs más dolgod, mit töltsd ki az űrlapot és jelentkezz ingyenes tanácsadásunkra, amit vagy személyesen vagy Skype-on tudsz igénybe venni. Kötelezettségmentesen remek ötletekkel várunk! Jelentkezz még ma! Ajánlatunk 2018. február 28-ig érvényes!
Ha készen állsz, töltsd ki az űrlapot!
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Küldés!
Cégünk több éve foglalkozik informatikai web-kereskedelemmel, és a stílusában elavult web-shopunk elkészítéséhez kerestünk megoldást. Így találtunk rá a Marketing-Soul-ra, akik megbízható referenciákkal rendelkeztek, de a személyes találkozó döntött a cég mellett. Speciális kérésekkel és egy nagyon egyedi, összetett web-shop elképzeléssel érkeztünk, és ők semmire nem mondtak nemet. Ez döntött a Marketing-Soul mellett. A szerződésnek megfelelően a web-oldal elkészült (kis késéssel, de ez az oldal bonyolultságából adódik), és a használatkor fellépő kezdeti problémákat is rugalmasan és gyorsan orvosolták. Kiemelnénk a webfejlesztő gyorsaságát, rugalmasságát és a csapat kreativitását! Közös munkánk során nagy segítséget jelentett a részletfizetési lehetőség is. A cég web-oldala nagyon jól használható, a személyes találkozókról, befizetésekről, fontos eseményekről értesítést kapunk.

Mivel az új oldalunkkal nagyon elégedettek vagyunk, így hosszútávon is szeretnénk együttműködni a Marketing-Soul-lal, mivel mi is úgy tudunk sikeresen működni, ha egy profi csapat végzi cégünk marketing menedzselését!
Hirdi Péter - Üzletvezető