Miért van szüksége Vállalkozásodnak a tökéletes arculatra?
A vásárlók első látásra megítélik és érzéseket, élményeket kapcsolnak a vállalkozásodhoz. Napjainkban a túlzott reklámzaj következtében nagyon nehéz kitűnni és feltűnni a szó igazán jó értelmében. Nem teheted meg azt, hogy középszerű arculattal lépsz a piacra. Fontos, hogy az általad kínált szolgáltatások és termékek jól beazonosíthatóak legyenek. Építs brandet, hogy még több új vásárlót és profitot szerezz, arról nem beszélve, hogy könnyen felismerhető legyél a már visszatérő vevőid számára is, melynek alapja a jól megkomponált arculat.
A vásárlód bizalma a sikered kulcsa!
Az érdeklődők először vállalkozásod arculatával találkoznak, fontos az első benyomás, így nem elhanyagolható az sem, hogy már első pillantásra bizalomgerjesztő hatást tudj elérni. Egy jól megtervezett logóval és a hozzá színben, formavilágban is passzoló arculati elemekkel bizalmat és szakértelmet sugallsz a potenciális vásárlóid számára.
Igényes megjelenés, igényes termékek?
Ha szétesett a megjelenésed, nem egységes a design kommunikációd, hogy várhatod el, hogy a vásárlók azonnal minőségi szolgáltatásokat társítsanak a márkaneved mellé? Tudjuk, hogy minden vállalkozás között van különbség minőségben, árban, stb. A Te vásárlóid is a legjobbat keresik. Olyan ez, mint az első randi. Ha nem sikerül jól biztos, hogy nem lesz folytatás! Tudod! A külső megfog, a belső megtart!
Különleges csomagajánlattal készültünk Neked! Csak 2018. február 15-ig!
Az arculati elemek megtervezése mellett kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a designra, ne úgy tekintles, mint néhány képre, hanem, mint marketing eszközre. Megfelelő design kommunikációval gyakorlatilag minimális költség meltt hatványozhatod meg az elért, potenciális vásárlóid számát.

Vállalkozóként megannyi kiadással kell szembenézned. Nagyon sok olyan kiadás van, amire befektetésként tekintünk legyen szó egy új eszköz beszerzéséről, egy tagsági költségről vagy akár egy-egy új munkavállaló beállításáról. Az arculatod pont ilyen befektetés! Most tartalmát és árát tekintve is egy igazán megnyerő csomagot állítottunk össze Neked!

Mindössze nettó 85.000 Ft-ért tudod megrendeli az amúgy 135.000 Ft értékű prémium arculattervezési csomagunkat (38 % kedvezmény), ráadásul megannyi ajándékot és garanciát is adunk mellé! Promóciós ajánlatunk 2018. február 15-ig leadott megrendelésekre érvényes. Ne habozz! Görgess lejjebb és tekintsd meg ajánlatunk részleteit!
#2017november30
#kedvezményes
#extragarancia
#kivételesajándék
#egyedimegjelenés
Mit tartalmaz igazán kedvező ajánlatunk?
1,5 órás arculattervezési és design menedzsment konzultáció
3 db egymástól eltérő, egyedi tervezésű logó kiajánló
Ajándék összesen 200 db USA típusú névjegykártya csomag
Nyomdai és irodai előállításra alkalmas levélpapír sablon
Online formában alkalmazható céges e-mail sablon
Díjmentes módosítási, igény szerint újratervezési lehetőség
Garanciáink
Kivitelezési időgarancia
Jogvédelmi garancia
Módosítási garancia
Felhasználási garancia
Elérési
garancia
Hogy zajlik nálunk a kivitelezés folyamata?
1. Az első lépés egy 1,5 órás ingyenes arculati konzultáció, mely során részletesen megismerkedünk a vállalkozásod tevékenységével és egyeztetjük a stílusbeli elképzeléseidet.
2. A konzultáción feltérképezett egyéni igényeid alapján elkészítjük a vállalkozásod új vagy felfrissített logótervét, melyről több layoutot is továbbítunk a részedre.
3. A tervek áttekintését követően, lehetőséged nyílik az elképzelésed szerinti optimális módoksítások végrehajtására.
4. A logó tervanyag véglegesítését követően megkezdődik az egyéb arculati elemek kidolgozása. A korábban jóváhagyott logó mintája és színösszeállítása szerint, névjegykártya, e-mail sablon és levélpapír terveket készítünk, melyeket szintén a részedre bocsájtunk.
5. Az arculati elemek véglegesítését követően, a megvalósításkor használatba vett betűtípusokat, betűkészleteket és színkódokat is elérhetővé tesszük számodra.
Így lesz a Tiéd a 38 % kedvezmény!
A megrendelés folyamata nagyon egyszerű. Első körben mindössze annyit kell tenned, hogy az itt látható űrlap segítségével jelzed felénk a kedvezményes arculat csomagjánlatunk iránti igényedet. Erről rendszerünk automatikus visszaigazoló levelet küld a részedre. Ezt követően Mi a megadott elérhetőségeid egyikén – jellemzően telefonon – felkeresünk egy időpont egyeztetés céljából. Itt egyeztetjük Veled az arculati konzultáció időpontját és helyszínét.
Ne aggódj, az sem jelent problémát, ha vidéki vállalkozó vagy, hiszen egy online, skype-os beszélgetéssel, a távolságot is könnyedén át tudjuk hidalni. A konzultáció előtt már kiküldjük a Részedre díjbekérőnket, mely a kedvezményes megbízási díj 50%-át tartalmazza. Ezt kell befizetned az arculattervezési konzultációt megelőzően. A maradék csekély összeget pedig miután átadtuk Neked friss és ropogós arculatod.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, szerezz új ügyfeleket és még nagyobb profitot az új lenyűgöző arculatod segítségével!
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet
Megrendelem a kedvezményes arculatom!útvonal tervezése
Írd ide az indulás helyét: *
tervezés!