Climate Care
Vállalkozásunk elkötelezte magát a környezettudatos és környezetvédelmi szempontból fenntartható működés mellett. Munkánk során számos informatikai eszközt és megannyi energiaforrást emésztünk fel, mely megterheli környezetünket. Az általunk használt szerverek, Ügyfeleink kiszolgálásához biztosított rendszereink és persze irodánk, ügyfélszolgálatunk fenntartása mind-mind óriási karbonlábnyomot eredményez. Úgy gondoltuk, hogy ezen tény mellett nem mehetünk el szótlanul. Ennek következtében csatlakoztunk a Climate Care rendszeréhez, melynek lényege, hogy rendszerük segítségével pontosan meghatározható az, hogy mekkora vállalkozásunk karbonkibocsátása és persze az is, hogy mekkora megújuló energia szükséges ahhoz, hogy ezt ellensúlyozzuk.

A Climate Care lehetőséget biztosított arra, hogy a munkánkból fakadó bevételeink egy kisebb részéből támogassuk a megújuló energiaforrásokat és azok “kitermelését” elősegítő beruházásokat. Így semlegesítve az általunk kibocsátott karbont és csökkentve ökolábnyomunkat.
Mindemellett fontosnak tartjuk, hogy irodánkban is tudatosan és megfelelő módón kezeljük a rendelkezésre álló erőforrásokat. Berendezéseink kiemelt energiatakarékos tanúsítvánnyal rendelkeznek, belső ügymenetünk teljesen online, így szükségtelenné vált a nyomtatók mindennapos használata. Természetesen teljes mértékben Mi sem tudjuk kizárni életünkből a papírfelhasználást, azonban törekszünk a nullára redukálni azt. Emellett ügyelünk a szelektív hulladékgyűjtésre és a zöldhulladék megfelelő újrahasznosítására is.

Igyekszünk környezettudatos működésünket Ügyfeleinknek is tovább adni, így minden Ügyfelünknek, az általunk készített online rendszerének vagy weboldalának egy éves karbonkibocsátását is ellensúlyozzuk. Hiszünk abban, hogy figyelnünk kell ökológiai értékeinkre és fel kell hívnunk az emberek és vállalkozótársaink figyelmét a környezetvédelmi felelősségvállalásra. Mi így gondoljuk.
Climate Care