Többek vagyunk, mint egy grafikai stúdió!
Alapvető különbség a mi munkánk, tevékenységünk és a grafikai stúdiók vagy tervező irodák között az, hogy mi a grafikára, designra is marketingként, eszközként tekintünk! Amellett, hogy értékeljük a szép formákat, minőségi kiadványokat, design tartalmakat azt is fontosnak tartjuk, hogy a célt fő fókuszban tartsuk, ami nem más, mint a vállalkozás profittermelése, hiszen ezért vállalkozunk, ezért csinálunk mindent.

Azért van logód, hogy felismerhető legyél a piacon, azért van weboldalad, hogy értékesíts a segítségével, azért van névjegykártyád, hogy felhívjanak az elérhetőségeiden, azért készítesz szórólapot vagy bármely más nyomtatott terméket, hogy az eladásaid számát növeld! Mi így gondoljuk! Akkor fordulj hozzánk grafikai kivitelezés, tervezés, szerkesztés ügyében, ha Te is így gondolod, mert akkor fogunk tudni Neked megfelelő megoldásokat és grafikai termékeket szállítani!
Görgess lejjebb és ismerd meg szolgáltatásainkat!
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
jelentkezem
Garanciáink
Kivitelezési Időgarancia
Kivitelezési Időgarancia
Szerződéses formában vállaljuk, hogy a vállalási határidőig elkészítjük a Részedre a megrendelt grafikai munkát. Ha a mi hibánkból késünk, csúszunk a megbízási díj 30%-át mi álljuk.
Jogvédelmi Garancia
Jogvédelmi Garancia
Az általunk készített grafikai tervekért teljes felelősséget vállalunk, hogy arra harmadik félnek nem állhat fenn követelése. Természetszerűleg minden ilyen jellegű szituációban helyt állunk helyetted.
Módosítási Garancia
Módosítási Garancia
Mi készítettük mondjuk az arculatod és néhány év múlva megváltozott a székhelyed címe, ezért cserélni kell a névjegykártyán és a levélpapíron is? Igen, ingyen elkészítjük a módosított verziót.
Felhasználási Garancia
Felhasználási Garancia
Az átadott anyagokat megannyi formátumban, kiterjesztésben a rendelkezésedre bocsátjuk, azonban elképzelhető, hogy mi sem gondoltunk mindenre. Ebben az esetben díjmentesen átadjuk a kért kiterjesztéssel.
Elérési Garancia
Elérési Garancia
Minden Neked készített, átadott anyagot elérsz a MySoul rendszerben korlátlan ideig, sőt a letöltési linket meg is tudod osztani, így biztosítva, hogy mindig meglesz amit keresel.