Élettel teli kiadványok, mérhető eredmények
A kiadvány a látványnál többről szól


Ugye nem elégszel meg egy szövegszerkesztőben, WORD-ben összeállított szórólappal? Szükséged van egy igényes flyerra, katalógusra, plakátra vagy csak egyszerűen egy szórólapra? Ne rontsd el a Céged megjelenését és megítélését silány minőségű megoldásokkal!

Elkészítjük céged arculatához illő kiadványaidat nyomdakész minőségben, sőt ennél sokkal többet teszünk! Ne felejtsd el, hogy egy-egy kiadvány nem “csak” azért készül, hogy szép legyen és információt biztosítson az Ügyfelednek. Azért készül, hogy a bevételeidet növelje, a vásárlások számát megduplázza, a Vevőid számát megtriplázza stb... Ezt sose felejtsd el!

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az kiadványaidat, kreatívjaidat úgy tervezzük meg, hogy azok hatékonysága a lehető legtöbb esetben mérhető legyen. Hogy miért? Ha már belefekteted a pénzed, energiád, akkor tudnod kell azt is, hogy milyen megtérülést hoz és azt is, hogy érdemes-e újra befektetned!
Az offline marketing márpedig halott!
Na persze...


A nyomtatott adathordozók napjainkban nagyszerűen működhetnek, hiszen az online marketing miatt újra fénykorukat élhetik. Persze nem a hagyományos értelemben vett kiadványok. Mint mindenhol, a piacon is ki kell tűnni. Ki kell emelkedni a "többi" közül. Nem lehet másolni a “másikat”. Jól elkülöníthetőnek és megfogónak kell lenni. Ha van egy jó ötlet és mellette egy professzionális megjelenés, máris célt érsz...

Gondolj csak bele, hogy mikor kaptál legutóbb valamilyen nagyon vonzó, névre szóló ajánlatot a postaládádba! Azt tapasztaljuk, hogy az óriási marketingzaj döntő többsége az online, virtuális felületeken jelentkezik, így hatékony stratégiával, tudatos marketing tervezéssel és legnyűgöző offline, vagyis materiálisan megfogható kiadványok segítségével igazán eredményes kampányok állíthatóak össze,

Természetesen nem azt mondjuk, hogy az online marketinggel ne foglalkozz, hanem azt mondjuk, hogy alkalmazz komplex marketing megoldásokat! Ötvözd az online marketinget, az offline marketinggel és tudd, hogy mit, miért teszel! Hasznos tippekre van szükséged? Megfelelő tartalomra és minőségi, mérhető kivitelezésre? Görgess lejjebb és kérd ingyenes Együttműködési Ajánlatunk!
"Szoktam a zöldségesnél látni teljesen megbarnult, megrohadt banánt, de nem árazzák le. Ilyenkor szeretném megkérdezni a zöldségest, hogy "miben bízik"?"
Fábry Sándor
Katalógus
Szórólap
Kupon
Flyer
Megállítótábla
Mappa
"Mindenütt ugyanazokat a kávéházi asztalokat látom.
Ez a tömegmarketing."
Douglas Wilson
Dobjuk fel vállalkozásod kiadványait
és termeljünk Neked profitot!
Szeretnéd, hogy eredményes és vonzó kiadványokat készítsünk Neked? Töltsd ki az alábbi űrlapot és munkatársunk egy napon belül felveszi Veled a kapcsolatot, hogy elkészíthessük a Részedre Díjmentes Együttműködési Ajánlatunk. Ha végeztél kattints az „Elküldöm” gombra!

Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
jelentkezem