Igazi, online értékesítési színteret hozunk létre Neked!
Szeretjük, ha szép az általunk készített weboldal, ha vonzó a megjelenése, de még jobban szeretjük, amikor pénzt hoz a megbízónk részére, hiszen valójában ez a funkciója, a marketing stratégiád része! Éppen ezért az általunk készített weboldalgrafikák fő feladata, hogy támogassák az értékesítésedet amellett, hogy attraktívak és bizalmat ébresztenek.
A webdesignod úgy kerül felépítésre, hogy előtte részleteiben áttekintjük Veled a honlapodra szánt tartalmakat, funkciókat, hogy ne sablon formázásokat kelljen alkalmaznunk, hanem olyan felhasználóbarát és figyelemfelkető designt készíthessünk, ami elad! Gyakorlatilag a weboldalgrafika elkészítése majdnem hogy olyan bonyolult, mint maga a programozás!

Hiába működik megfelelően az oldalad alatt futó kód, ha a TE potenciális vásárlóid menekülnek oldaladról, semmit nem találnak meg vagy éppen nem Nekik szól! Ne sablonokból válogass, mert csak részben szolgálják ki a vásárlóid igényeit! Legyen tökéletes online értékesési színtered, tudd, hogy mi, miért van ott, ahol! Mi tudjuk!
"Amíg a design nem termel profitot,
addig az csupán csak művészet!"
Henrik Fiskar
Webdesign tervezése
#modern
#reszponzív
#felhasználóbarát


Tudjuk, hogy miért menekülnek el weboldaladról a látogatók!
Mivel számos cégnek végezzük napi szinten az online marketing menedzsment tevékenységét, így bizony nagyon sok hőtérképet tekintünk meg időről-időre. Egy weboldal hőtérképe azt mutatja meg, hogy a vásárlók mely tartalmak, grafikai egységek, kiemelések, elrendezések előtt állnak meg.

Ez folyamatos tanulást eredményez melyet hasznosítunk minden grafika elkészítése során, vagyis úgy készítjük el a weboldalad megjelenését, hogy a legtöbb olyan elemet alkalmazzunk, amelyen megáll a vásárlód!
Heatmap
Menekülő látogatók?
Mobilbarát vagy?
Mobilbarát
Tudd meg, hogy a Google szerint mobilbarát-e a weboldalad!
Nagyon sok esetben tapasztaltuk azt, hogy a megbízók meg vannak győződve arról, hogy saját weboldaluk mobilbarát, pedig nagyjából egyik feltételt sem teljesíti weboldaluk, ami miatt ráragasztható a mobilbarát jelző. Az, hogy valami reszponzív nemcsak azt jelenti, hogy jól jelenik meg minden méretű kijelzőn, azt is, hogy a képek mérete megfelelő, gyors a betöltődés mobilon is stb.

Ellenőrizd a Google teszt eszközével weboldalad, ehhez nincs más dolgod, mint kattints ide és a megjelenő mezőbe írd be weboldalad címét, majd kattints az „Ellenőrzöm az oldalt” gombra. Készen állsz az igazságra?
Ez mind benne van az árban a kreativitáson túl!

1.
Google Barát Webdesign
Úgy készítjük el honlapod egyedi kinézetét, hogy az megfeleljen a Google által javasolt szakmai, minőségi követelményeknek, így garantálva Neked, hogy a Google szereti kiajánlani oldalad.
2.
Retina Felbontás
Az általunk tervezett webdesign minden esetben magas felbontásban kerül elkészítésre, hogy oldalad a legnagyobb kivetítőn is megfelelő minőségben, tűéles képpel jelenjen meg.
3.
Átlátható, használható
Amellett, hogy fontos, hogy miként is néz ki oldalad, fontos, hogy a felhasználó mindent megtaláljon rajta amit keres, ne tévedjen el, tudja hova kell kattintania, hogy a célt elérje.
4.
Minőségi Tipográfia
Nem gondolná az ember, hogy mennyire fontos az, hogy megfelelő legyen a betűtípus, a kiemelések, a tördelés, pedig nem mindegy mire hívjuk fel a weboldal látogatójának figyelmét.
5.
Időtálló
A jó webdesign nem a mának készül. Bármennyire is gyors legyen a webáruház kinézetének megtérülése nem egy hétre, hónapra, évre kell, hogy készüljön!
6.
Nem sablon
Ne rendelkezz ugyanolyan weboldallal, mint más! Ez másolás és igénytelenségre, kiforratlanságra is vall! Legyen egyedi weboldalad, ami a Te vásárlóidnak készül. Megtérül!
7.
Érdekes kiegészítők
A webdesign nem csak a weboldal kinézetét jelenti. Számos kiegészítő elem is a részét képezi. Ilyen pl.: ha látogatód megosztja oldalad a Facebookon
8.
Optimalizált Képek
A weboldal képi anyagát teljes mértékben optimalizáljuk, méretét és megjelenését tekintve is, ezzel is garantálva, hogy gyorsan betöltődik az oldal és nem megy el a látogató róla.
9.
Mobilbarát
Oldalad kinézetét úgy készítjük el, hogy az minden kijelzőhöz tökéletesen illeszkedjen, így nem jelent problémát telefonon, tableten vagy kis méretű kijelzőn történő böngészés sem.
10.
Céges arculatra szabott
Fontos, hogy webes megjelenésed teljes mértékben illeszkedjen vállalkozásod arculatához, így a webdesign minden esetben az arculatodból építkezik, hogy ne tévessze meg a látogatót.
11.
Internetes Szabványoknak Megfelelő
A webdesign elkészítése során használt kódok teljes mértékben szabványokon alapszanak, amolyan internetes törvénykönyv. Természetesen ezeket a paragrafusokat is betartjuk.
12.
Keresőoptimalizált Képek
Az oldalon használt teljes képi anyagot keresőoptimalizáljuk, hogy az minden ismert kereső képtalálatai között is szerepelhessen ezzel is látogatókat hozva weboldalra.
webdesign
+
programozás
=
weboldal
}
Attól, hogy van egy jó webdesignod még nincs weboldalad, hiszen a fejlesztőink, programozóink a webdesign-t követően készítik el honlapod backend, vagyis háttér részét. A weboldal készítés tehát két részből áll! Érdekel honlap készítési szolgáltatásunk is?

Mi olyan webdesignt készítünk Neked, ami eladja terméked, szolgáltatásod! Találkozz Velünk egy díjmentes konzultáció keretén belül és beszéljük át közösen, hogy webdesign szolgáltatásunk miként tudja segíteni vállalkozásod online megjelenését! Ehhez mindössze űrlapunkat kell kitöltened. Várunk!