Tarts lépést
2022-el!
Biztos, hogy nem megfelelő a weboldalad, ha:
nem hoz megfelelő minőségű és mennyiségű érdeklődőt
nem mobilbarát és az oldal látogatói menekülnek róla
nem hoz bevételt, sőt csak viszi a pénzt
nem írtál rá legalább egy hete tartalmat

meg sem jelenik a Google-ben

nem a potenciális vevő körödnek készült
Görgess lejjebb és nézd meg,
hogy milyen honlapokat készítünk!
Ajándékok, a honlapkészítés mellé
Avagy amik nélkül nem fog pénzt termelni weboldalad!
Keresőoptimalizálás
Kulcsszótervezés
A weboldaladt úgy adjuk át, hogy az a keresőkkel kompatibilis legyen és a legrelevánsabb keresési kulcsszavakkal látjuk el, amelyek segítenek Neked abban, hogy minőségi, potenciális látogatókat hozzon weboldalad, mindezt ajándékba kapod.
Keresőoptimalizálás
facebook integráció
Az új honalpodat minden esetben összekötjük a világ legnépszerűbb közösségi oldalával a facebookal, így látogatóid a tartalmakat gyorsan megoszthatják, kedvelhetik, sőt ingyen elkészítjük megosztási bannered és szalagcímed is.
Keresőoptimalizálás
google+ integráció
A Google Plus hazánkban ugyan annyira nem elterjedt szolgáltatás, de a keresőóriás értékeli, ha nem feledkezünk meg róla, arról nem is beszélve, hogy számos vevőszerző funkcióval segíti vállalkozásod mindennapjait. Ingyen beépítjük.
Keresőoptimalizálás
meta leírások
Elkészítjük azokat az oldal intrókat is a részedre, melyek a különböző keresőkben jelennek meg a keresési találatok alkalmával. Fontos, hogy figyelemfelkető marketing szöveget alkalmazzunk, mert elősegíti a kattintást!
Keresőoptimalizálás
sitemap
A sitemap egy virtuális térkép. Segít a keresőknek abban, hogy feltérképezzék weboldalad, ami azért jó Neked, mert így a leginkább releváns oldalra viszi a a felhasználót a kattintást követően a kereső, ami nagy kincs!
Keresőoptimalizálás
google analytics
Az egyik leghasznosabb marketing eszközt ingyen beépítjük weboldaladba! Készíts statisztikákat a látogatóidról, kövesd nyomon minden lépésüket, tudd meg honnan jöttek. Mérd a konverziókat, eredményeket!
Keresőoptimalizálás
google search console
Kapj naprakész információ honlapod „egészségi” állapotáról, fejlesztési lehetőségeiről és persze a keresőoptimalizáltáság szintjéről. Mellyek a legvonzóbb kulcsszavak oldaladon? Ezt a szolgáltatás segítségével mind láthatod!
Keresőoptimalizálás
google my business
Jelenjen meg vállalkozásod a Google szolgáltatásának segítségével ingyen! Vállalkozásodat ingyenes megjelenítjük a Google térképein, a szolgáltatás révén könnyen megtalálnak potenciális vásárlóid!
kiemelt referenciáink
A honlapod semmit nem ér marketing nélkül!
Amikor velünk készítetted weboldalad nem az lesz a legfontosabb kérdés, hogy hány menüpontot szeretnél, vagy milyen tartalmat szeretnél elhelyezni a weboldalon! A legfontosabb kérdések azok lesznek, hogy kiknek szánod a weboldalat, mik az értékesítésre kínált termékek és szolgáltatások! A felépítést bízd ránk!

Szerintünk a legfontosabb az, hogy a vásárlóid szeressék a honlapod és, hogy olyan információkat kapjanak, ami nem értékesítés szagú, de mégis megvásárolják tőle a terméked! Mi ebben vagyunk igazán jók! Marketing szemléletű honalpot készítünk Neked!
"Ha megoldod az emberek egy problémáját, és nekik tetszik a megoldásod, akkor automatikusan pénzt is fogsz keresni."
Kim Dotcom
Téged is érdekel, hogy mivel kínál többet vállalkozásodnak egy marketing szemlélettel készült weboldal, webáruház? Akkor itt az ideje, hogy jelentkezz ingyenes 1,5 órás konzultációnkra az alábbi űrlap segítségével!
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
jelentkezem
Hogyan készítjük el új honlapod, webáruházad 6 egyszerű lépésben?

1.
Minden egy webfejlesztési konzultációval kezdődik, ahol kitérünk a termékpalettádra, a célcsoportodra, az egyedi igényeidre és a legfontosabb vevőszerző funkciókra.
2.
Az elhangzottaknak megfelelően elkészítjük a fejlesztési tervdokumentációt, ami minden lefejlesztendő részletre és határidőre kitér, majd megküldjük a Részedre.
3.
A jóváhagyást követően elkészítjük a webdesignt, vagyis azt látképet, ahogy weboldalad ki fog nézni a fejlesztést követően, amit szintén megküldtünk Neked jóváhagyásra.
4.
Hozzáférést kapsz a fejlesztési tesztkörnyezethez és bekérjük vagy legyártjuk az oldalra szánt tartalmakat, melyeket a felület segítségével Te is ellenőrizhetsz.
5.
Átadás előtt egy teljes működési tesztet futtatunk, hogy minden esetleges technikai, tartalmi vagy működési hibára fény derüljön, majd ezeket javítjuk.
6.
Az utolsó lépés, hogy leoktatjuk neked új rendszered teljes működését és ezt követően pedig kiélesítjük az oldalt, vagyis mindenki számára elérhetővé tesszük. Kész is vagyunk!
Ingyenes webáruház kézikönyv
- avagy miként nyisd meg saját webáruházad?
Összegyűjtöttünk Neked olyan marginális kérdéseket, melyek a webáruházad megnyitása kapcsán biztosan előfognak kerülni, így már jobb, ha most gondolkozol a válaszon. Erre azért is van szükség, mert amikor már az online boltod fejlesztése történik nem mindegy, hogy milyen válaszokat adsz a webfejlesztőnek és bizony az sem mindegy, hogy egy-egy válaszod miként csökkenti vagy éppen növeli a profitod, vagy éppen, hogy mennyit időt spórolsz egy-egy automatizmus segítségével.

A kérdések alá egy-egy kulcs magyarázat is tartozik, hogy jobban eltudd képzelni, hogy mire is gondoltunk. Ha elakadnál bátran jelentkezz Ingyenes Webfejlesztési Tanácsadásunkra, hiszen munkatársaink pontosan tudják a kérdésekre a választ és segítenek Neked abban, hogy Te a legjobban járj! Javasoljuk, hogy a válaszaidat írd is le, így gyakorlatilag egy kész vázlatod lesz! Vágjunk is bele!


A legtöbb webfejlesztő vagy marketinges cég csak azt mondja el Neked, hogy milyen nagyszerű webáruházat üzemeltetni. Tény, hogy napjainkban a webes értékesítés nagyon trendi, előremutató és bizony óriási forgalom bonyolítható le a segítségével. Azonban azt is tudnod kell, hogy egy webáruház üzemeltetése ugyan olyan nagy feladat, mintha egy sima bolttal rendelkeznél.
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Kérem az anyagot!


További ingyenes oktatási anyagainkért kattints ide.