Intelligens marketing tevékenyésget támogató funkciók
Egy webáruház semmit sem ér akkor, ha a vásárlóid nem találnak rá vagy éppen nem rendelnek belőle! Tudod ez olyan, mintha a való életben lévő boltod mindig zárva lenne. A kifejlesztett marketing funkciók abban segíteneked Neked, hogy költséghatékonyan vagy akár ingyen is beindíthasd webáruházad marketing gépezetét. A funkciókat úgy találtuk ki, hogy megkönnyítse a dolgodat az új vásárlók szerzésében és úgy, hogy a már meglévő vásárlóid és örömmel térjenek vissza az oldaldra. Következzenek a remek funkciók!
Nagy kedvencek - leggyakrabban választott funkciók
Intelligens kuponkezelő
Volt már olyan, hogy megjött a vásárlási kedved egy igazán vonzó kupon vagy kedvezményt biztosító...
Tovább
Mobilbarát weboldal
A rohanó világunkban az internet fogyasztási szokásaink is átalakultak. Online életünk jelentős...
Tovább
Facebook integráció
Az okoswebáruházainkat úgy készítjük, hogy minden esetben összekapcsolásra kerülnek a világ...
Tovább
Elhagyott kosár
Képzeld el azt a szituációt, hogy bemész egy üzletláncba, valami nem tetszik a sorok között és fejvesztve...
Tovább
TOVÁBBI INTELLIGENS MARKETING TEVÉKENYSÉGET TÁMOGATÓ FUNKCIÓK
Google barát weboldal
Amellett, hogy egy webáruház kapcsán fontos, hogy online marketing tevékenységet folytass az sem elhanyagolható, hogy megfelelő adatokat szolgáltass hazánk és a világ egyik legismertebb keresőóriásának a Google-nek. Az Umbrella csoport tulajdonában lévő Google számos eszközzel segíti a munkádat, hogy igazáb profi webáruházat üzemeltethess. Természetesen minden eszközzel kompatibilis a neked fejlesztett rendszer.
A rendszer minden esetben összekapcsolásra kerül a Google Analytics rendszerrel, így naprakész, sőt valós idejű látogatottsági és konverziós statisztikák állnak a rendelkezésedre. Ráadásul ezeket a statisztikákat a webáruház admin paneljából is eléred valós időben, értelmezhető formában, így nem kell marketinges végzettséget szerezned, hogy érts a számok nyelvén.

Az Adwords a Google saját hirdetési platformja. A segítségével megannyi látogató tudsz az oldaladra, a különböző termékadatlapokra irányítani költséghatékony módon. Az oldalad fejlesztésekor minden szükséges beállítást elvégzünk a Részedre, sőt még remarketing listákat és egyedi figyeléseket és konverzió méréseket is beállítunk Neked.

Google Webmester vagy napjainkban ismert nevén a Search Consol abban lesz a segítségedre, hogy a lehető leginkább Google barát weboldalt üzemeltess. A rendszer segítségével tájékozódhatsz arról, hogy miként áll a weboldalad feltérképezése, megnézheted az esetlegesen felmerülő hibák stb. Igazán hasznos funkciók és közérthető visszajelzések várnak.

Egy újabb nagyszerű eszköz várja, hogy használatba vedd. A Neked készített weboldal kódjába automatikusan beépítésre kerülnek a Google által elismert címkék, melyek segítik a weboldalad optimalizálását.

Amikor idegen helyen jársz bizony nem hátrány, ha van a tarsolyodban egy térkép. Ahogy a valóságban, úgy egy-egy weboldalon is sokkal egyszerűbb tájékozódni egy térkép segítségével. Az online világban ezt a térképet sitemapnak nevezzük. Egy ilyen sitemapért igazán hálás a Google... természetesen ez is ingyenesen jár Neked.
Okos termék kiajánló panelek
Nagyszerű érzés ha beszélgetsz valakivel és pontosan tudja mit szeretnél. Erre mondják, hogy hallják a gondolataidat. Gondolj bele, hogy mennyivel többet költenél a közértben, ha valaki emlékeztetne, hogy elfelejtettél tejet venni. Az okos termék kiajánló panelek pont ezért vannak. Gondolj bele, hogy minden egyes látogatások a vásárlód más kezdőlappal és neki szánt termékekkel találkozik.
„Amire szükségem van, azt veszem meg, amire nincs azt nem...”. Ez ilyen egyszerű, de ha ott van szem előtt, amire a Te vásárlódnak igazán nagy szüksége van, akkor nagyobb valószínűséggel vásárolja meg. Arról nem is beszélve, hogy a rendszer folyamatosan figyeli a látogatóid által megtekintett tartalmakat, termékeket és termékkategóriákat és úgy ajánlja ki őket, hogy Te a legjobban járj.
Intelligens kuponkezelő rendszer
Volt már olyan, hogy megjött a vásárlási kedved egy igazán vonzó kupon vagy kedvezményt biztosító voucher miatt? Még ha nem is ismered be, az online vásárlók 60%-át könnyebb vásárlásra ösztönözni egy-egy jól betalált kupon segítségével. A kuponkezelő rendszerünk segítségével igazán sokszínű, műnőségi és automatikusan létrejövő, mérhető kuponokat készíthetsz.
A kuponkezelő rendszer segítségével számos kupont hozhatsz létre. A legkedveltebb beállítások a következők. Megadhatod, hogy milyen termékekre, termékkategóriákra szeretnék százalékos vagy összegszerű kedvezményt biztosítani. Így könnyedén növelheted egy termékcsoport vagy, akár egy adott termék forgalmát. Ideális lehet készletkisöpréshez vagy új termékek bevezetéséhez is.

Az oldalon elhelyezett intelligens hírlevélfeliratkoztató modul képes arra, hogy minden látogatódnak egyedi kupon hozzon létre a rendszerbe különböző lejárat idővel és akár eltérő kedvezmény mértékkel. A névre szóló kuponokat könynedén tudod nyomon követni, sőt az automata rendszerünk még nyomonkövető e-maileket és SMS-eket is küld a felhasználóknak, hogy egyszerűen bírd őket vásárlásra.

A kuponok segítségével könnyedén csábíthatod vissza a vásárlóidat, hiszen arra is van lehetőség, hogy a már nálad vásárlóknak hozz létre automatikus kupont a vásárlást követően, így biztosítva, hogy rövid időn belül visszatérjenek az oldalra vásárlási célzattal.

Az összegszerű és százalékos kedvezmények mellett további szolgáltatási kuponokat is eltudsz készíteni a rendszer segítségével, így akár ingyenes szállítást vagy extra garanciát is biztosíthatsz egy-egy kupon beváltása kapcsán, ami szintén egy igazán vonzó promóció alapja lehet.

Gyakorlatilag az intelligens webáruházunk trükkje az, hogy minden mindennel összefügg, így kaphatsz még inkább pontosabb képet a vásárlóidról és így tudod növelni a kosárértéket.

A kuponokat egyesével, de akár tömegesen is létre tudod hozni, tudod őket módosítani, sőt a lejáratokra is kiemelt hangsúlyt fektethetsz. Szabályozhatod egy adott kupon beváltásának időkeretét, azt is, hogy egy kupon hányszor váltható be. Arra is megvan a lehetőséged, hogy egy adott kupont kizárólag bizonyos összegkeret fölött lehessen beáltani vagy csak egy adott fizetési vagy szállítási mód választása kapcsán. A lehetőségek tárháza gyakorlatilag korlátlan!

Nagy személyes kedvenc a nyomtatható kupon. A létrehozott kuponokat akár ki is exportálhatod, így akár minden nyomdailag elkészített kuponon egyedi kód lehet, ezzel is mérhetővé téve az offline marketing tevékenységed. Neked is kell egy ilyen ugye?
Online ügyfélszolgálat és chat modulok
Növeld webáruházad hatékonyságát azonnali segítséggel! Az online ügyfélszolgálat modul segítségével a vásárlóid azonnal, valós időben feltehetik Neked a kérdéseiket, sőt a rendszer segítségével még azt is láthatod, hogy éppen hol jár az oldalon belül a látogató, hogyan tudod az ő vásárlási folyamatát a leginkább elősegíteni. A chat funkció segítéségével számos vásárlót tudsz megtartani és ösztönözni arra, hogy vásárlás nélkül lépjenek ki az oldalról.
A chat mellett a fejlett ügyfélszolgálat menüpont segítségével minden információ egy helyen látsz az admin panelban a beérkező üzeneteket és a kiküldött automata leveleket is egy helyen rendszerezheted, így pontos képet kapsz arról, hogy mi is történt egy adott felhasználóval. Vége van a 20 különböző rendszer használatának. Az okoswebáruházunk egy kalap alatt mindent megold.
Teljes egészében mobilbarát felépítés
A rohanó világunkban az internet fogyasztási szokásaink is átalakultak. Online életünk jelentős részét valamilyen hordozható eszközön éljük, éppen ezért nagyon fontos, hogy az információt kényelmesen, gyorsan és mobilon és tableten egyaránt is jól értelmezhető formában kapjuk.
Az általunk készített webáruházak, webes rendszerek minden esetben 100%-ban reszponzívak, vagyis alkalmazkodnak a megtekintéshez használt eszközök kijelző méretéhez, így bármilyen eszközön optimálisan jelenik meg a weboldalad!

A fejlesztés során minden böngésző és eszköz kompatibilitásra kiemelt figyelmet fordítunk, melyet te magad is ellenőrizhetsz, hiszen az oldalak átadásakor egy közel 100 feltétel alapján lefuttattot, tőlünk teljesen független tesztet adunk át, ami többek között tartalmazza a Google által biztosított reszponzív tesztet is.
Kiemelkedő keresőoptimalizáció
Amellett, hogy az okos webáruházat teljes egészében optimalizálva adjuk át minden oldal keresési beállításaihoz Te magad is hozzáférsz. Az automatikus beállításokon túl egyedileg állíthatod be minden oldal kulcsszavait, leírásait, sőt minden terméket egyedileg módosíthatsz és egyedileg szabályozhatod azt is, hogy egy adott termékről milyen információt adjon át a rendszer automatikusan a keresőknek.
Az általunk fejlesztett okos webáruházak minden esetben automata keresőbarát, beszédes linkekkel dolgoznak, így még könnyebben tudod megosztani a tartalmaidat, sőt minden link mérőlinkként üzemel, így pontosan mérhető a ráérkező látogatói forgalom. A rendszerünk teljeskörűen támogatja a Rich Snippet is, így az áruházban szereplő termékkivonatok is átadásra kerülnek a Google részére.
Teljeskörű Facebook integráció
Az okoswebáruházainkat úgy készítjük, hogy minden esetben összekapcsolásra kerülnek a világ egyik legnépszerűbb közösségi oldalával a Facebookkal. Hazánkban több, mint 4 millió felhasználója van, ami igazán jelentős szám a lakosság teljes egészét nézve.
Az oldalnak a nagy közönségformáló ereje mellett rengeteg megoldása van, aminek a segítségével még profibb szintre emelheted a marketing tevékenységed. A weboldalba intergrálható közösségi funkciók (pl.: like box, követők, megosztás, like és hozzászólási lehetőség, valamint a Facebook chatbotok) mind a segítségedre sietnek teljesen díjmentesen. Ne hagyd veszni ezt a remek lehetőséget!
Extra vásárlási kiegészítő opciók (pl. ajándékcsomagolás)
Tovább növelheted a webáruházad forgalmát extra vásárlást kiegészítő és vásárlási értéket növelő funkciókkal. Tökéletes példa erre a termék ajándékcsomagolása, melyet választhat a vásárló.
De nagyszerű megoldás lehet a személyre szóló üdvözlőkártya és az egyéb ajándék csatolása a rendelés mellé, valamint a névre szóló kézbesítés. Csak rajtad áll, hogy milyen vonzó funkciókkal kedveskedsz a vásárlóidnak, a lehetőség adott. Ilyen egy igazán okos webáruház. A funkció érdekessége, hogy azonnal bevételhez jutatt, hiszen a megrendelést bankkártyával vagy átutalással kell rendeznie a vásárlónak ahhoz, hogy az utánvét opciója ne merülhessen fel. Ezzel még biztonságosabb az értékesítés.
Egyedi „kattingatós” hírlevélrendszer, saját, prémium sablonokkal
Egy profi webáruház nem üzemelhet rendszeres hírlevelek nélkül. Minden okoswebáruházunk alapból tartalmazza a Marketing Soul egyedi fejlesztésű prémium hírlevélkiküldő szolgáltatását.
A hírlevélküldő szolgáltatásunkat ingynesen használhatod, sőt a webáruház átadásakor egy ajándék a vállalkozásod arculatára szabott prémium sablont is elkészítünk Neked. Szintén remek hír, hogy programozói tudás nélkül tudsz „összekattingatni” megannyi prémium eDM levelet. Növled a webáruházad hatékonyságát a segítségünkkel!
Automata hírlevél készítő rendszer a dinamikus működésért
Tudjuk, hogy nagy munka heti rendszerességgel hírleveleket készíteni, mégha meg is hozza az eredményét. Automata hírlevél rendszerünket éppen azért hoztuk létre, hogy levegyük a válladról a terhet.
Az okos funkció úgy működik, hogy megvizsgálja, hogy a hírlevélre feliratkozó mely termékeket, termékköröket látogatta meg az elmúlt időszakba, majd ebből készít egy releváns válogatást. Mindezek mellett figyelembe veszi az éppen aktuális kiemelt termékeket, a hónap vagy a nap termékeit is. Természetesen a legfrissebb hírek és blogbejegyzések is az automatikus hírlevél vázát alkotják. Így készül el a felhasználónként egyedi, különleges hírlevél.
Intelligens remarketing lista integráció
Biztosan ismerős az érzés, amikor egy internetes oldalon böngészel, majd onnantól kezdve gyakorlatilag követnek az adott oldal hirdetései más-más oldalakon, a Facebookon stb.
. Ezt a remek marketing funkciót remarketingnek nevezzük. Ezeket a remarketing listákat mi előre felépítjük Neked, melyet automatikusan átadunk a Google-nek és a Facebook-nak egyaránt, hogy Te már csak élvezhesd az előnyeit.
Viszonteladó partner – affillate rendszer – kezelési rendszer
Szeretnéd, ha a weboldalad felhasználói vagy a stratégiai partnereid pénzt termelnének Neked? Tudatosan akarod beépíteni vevőszerzésedbe az elégedett felhasználóidat?
A viszonteladói partner kezelési rendszerünket pont ezért hoztuk létre. A felhasználóid egyedi nyomkövető azonosítót kapnak, aminek a segítségével a tőlük és az Ő ismerőseiktől érkező vásárlókat a rendszerünk naplózza és ajándék jutalékot oszt ki nekik, melyet ismételten levásárolhatnak akár egy kupon, akár egy dinamikus egyenleg segítségével, de ha igazán nagylelkű vagy arra is van lehetőség, hogy ezt az összeget pénz formájában is a rendelkezésünkre bocsásd. Ugye, hogy remek ötlet?
Vásárlói elégedettségmérő funkció
Az általunk készített okos webáruház tényleg odafigyel a vásárlóidra. Minden vásárlást követően automata elégedettségi kérdőívet küld ki a megrendelődnek, hogy Te folyamatos visszajelzést kapj a vásárlási élményről, az árakról vagy gyakorlatilag bármiről, amire csak kíváncsi vagy.
A rendszer az érkezett adatokat név nélkül összesíti és pontos visszajelzést ad Neked, sőt a statisztikákat időszakosan, vagy akár vásárlói csoport szinten és vásárolt termék szinten is lekérheted. Találkoztál már ennyire okos webáruházzal?
Újra vásárlásra ösztönző rendszer
Egy új vásárlót megszerezni minden esetben a legnehezebb, így nagyon fontos, hogy a már megszerzett – sok esetben marketing költségkeret segítségével elért és vásárlásra bírt – felhasználót újra vásárlásra ösztönözz, egyrészt olcsóbb, másrészről már tudja, hogy milyen minőséget szolgáltatsz.
Az újra vásárlásra ösztönző rendszerünk képes arra, hogy a vásárlási előzmények figyelembevételével igazán csábító és releváns ajánlatot küldjön a már meglévő ügyfeleidnek, sőt még egyedileg kuponokat és egyedi csomagokat, kedvezményeket is képes elkészíteni a Részükre akár heti vagy havi rendszerességgel is. A már meglévő vásárlóid biztosan naprakészek lesznek a legjobb ajánlataiddal kapcsolatban és hűséges vásárlóiddá válnak, Te pedig csak egyszer fizettél a megszerzésükért! Hát nem nagyszerű?

A különleges rendszerünk képes arra, hogy monitorozza a vásárlóidat, a vásárlási szokásokat és a vásárlás rendszerességét is. A megrendelőink egyik nagy kedvence a Kitüntetés kezelő, ami igazán egyedi fejlesztés. Lényege, hogy a vásárlóidat minősíti a vásárlás összeértéke, rendszeressége és minősége alapján. A szokások figyelembevételével a vásárlóid egyedi kitüntetéseket gyűjthetnek, melyek segítségével kedvezményeket és exclusive kuponokat vagy akár állandó kedvezményszintet érhetnek el. Motiváld a vásárlóidat és élvezd a vele járó előnyöket.
Kívánságlista nyomkövető rendszer
Készülj fel az árérzékeny vásárlókra! Az ismeretségi körödben biztosan hallottál már olyat, hogy valaki egy terméket szeretett volna megvásárolni, de megvárta a megfelelő akciós alkalmat. A kívánságlista nyomonkövető rendszer pontosan erre jó.
A kívánságlistára kerülő termékekről a rendszer automatikus értesítést küld a felhasználónak, amit annak csökken az ára, arról nem is beszélve, hogy más automatákkal összekapcsolva ez a funkció igazán ravasz is lehet. Gondolj csak bele a vásárló kap egy ellenálhatatlan kupont véletlenül az általa megvásárolni kívánt termékhez. Amellett, hogy extra árbevételt termel a funkció te is igazán nagy hasznát veszed, hiszen egy újabb statisztika áll a rendelkezésedre, ami segít Neked abban, hogy igazán minőségi stratégiai döntéseket hozz. Az okos webáruhozunkkal gyerekjáték a profitszerzés!
Elhagyott kosárértesítő és nyomkövető rendszer
Képzeld el azt a szituációt, hogy bemész egy üzletláncba, valami nem tetszik a sorok között és fejvesztve rohansz el az üzletből és a teli kosarat ott hagyod a sorok között. Ugye, hogy ez a materiális életben vajnyi kevésszer fordul elő? El kell, hogy keserítsünk.
Online vásárlás esetén ez bizony egy nagyon gyakori jelenség, éppen ezért került lefejlesztésre az elhagyott kosárértesítő funkció, ami abban nyújt Neked segítséget, hogy a vásárlóidat emlékeztesse arra, hogy félbehagyták a kedvenc termékeik megrendelését. Igazán hasznos funkció, hiszen így is visszatudod hozni a vásárlóidat a felületre, arról nem is beszélve, hogyha tudatos elhagyott kosár stratégiát alkalmazol, akkor egy isteni kuponnal vagy egy csere ajánlattal – pl.: ír egy véleményt egy termékről némi kedvezményért cserébe – végig vezetheted a vásárlót a vásárlási folyamaton. Az okos webáruházunk látja a funkciók közötti összefüggéseket és minden pillanatban merényleteket tervez annak érdekében, hogy Te még több bevételhez és profithoz juthass!
Termékmegosztó aggregátor oldalakkal történő integráció
Egy webáruháznak igen szép forgalmat tud generálni egy-egy aggregátor vagy termékmegosztó oldal, hiszen nagyon sok esetben a vásárlók nem egy adott webáruház kínálatára kíváncsiak, hanem egy termék beszerzési helye után érdeklődnek és így találnak rá a Te okos webáruházadra.
Ebből kiindulva fontos, hogy a webáruházad kínálata és árai szinkronban legyenek a legnépszerűbb ilyen ár összehasonlító oldalakkal. A kibővített Google Analytics funkcióknak köszönhetően pontosan nyomon követhető, hogy mely termékeidre honnan érkezik a legtöbb vásárló, sőt azt is láthatod, hogy melyik aggregátor oldal miként is teljesít. Igazán költséghatékony hirdetési és megjelenési lehetőségeket kínál Neked ez a remek funkció, arról nem is beszélve, hogy nagyszerű statisztikát nyújt Neked ahhoz is, hogy könnyedén emelj ki vagy akciózz le egy terméket.
Automata Facebook webáruház kezelő
A Facebook legfrissebb újítási következményeként már arra is lehetőséged van, hogy a termékpalettádat megjelenítsd az üzleti Facebook profilodban, így könnyed egy-egy bejegyzésed mellé társíthatod az adott terméket, ami segítségedre lesz abban, hogy hatékonyan releváns vásárlókat landoltass a profi okos webáruházadban.
A poszthoz csatolás mellett a termékeidet hirdetheted a Facebook rendszerén keresztül így generálva még nagyobb felhasználói elérést és interakciót a webáruházadnak. A profi modulunk nemcsak a termékeid nevét, de a termékhez tartozó képet, leírást és árat is átadja a Facebooknak, sőt frissíti is a feltöltött tartalmakat automatikusan, így Neked még több szabadidőd marad.
Közösségi oldalakkal történő bejelentkezés
Napjainkban egyre inkább kényelmesek vagyunk. A legtöbb közösségi oldal és internetes óriás felismerte már ezt és egy egy gombnyomásos bejelentkezést tett lehetővé a felhasználói számára.
Az általunk készített webáruházakba lehetősége van a felhasználóknak egy gombnyomással bejelentkezni a Google és a Facebook fiókjuk segítségével, sőt a legtöbb fontos átemelésre kerül a felhasználó adatlapjáról így hatványozottan gyorsítható a megrendelési folyamat.
Intelligens felugró ablakok
Bírd maradásra az éppen távozni készülő felhasználót! Az intelligens felugró ablak modulunk segítségével monitorozható az oldal látogatójának navigációja, ami miatt adott területekre vagy szakaszokra történő érkezés eseten felugró ablakok cselekszenek helyettünk.
A felugró ablakok legismertebb formája a kilépés előtti késleltetés egy ellenálhatatlan ajánlattal, amire a látogató nem tud nemet mondani. Ha elég vonzó az ajánlat legalább a címanyagodat növelheted, amire akár egyedi automata hírlevet is állíthatsz be, de egy frappáns kupon lehet, hogy vásárlásra ösztönzi a vásárló jelöltet. Természetesen még további izgalmas funkciók várnak a modul használata során melyek javítják a funkció hatékonyságát. Tedd próbára Te is!
Kapcsolt ajándék modul
Gyakorlatilag nincs olyan ember a világon, aki nem szeretne ajándékot kapni, főleg, ha az hasznos vagy pont vágyunk rá! A kapcsolat ajándék modullal megidézheted az ajándékozás örömét a webáruházadba.
A funkció működése azon alapul, hogy minden termék mellé ajándék termékeket tudsz rendelni, vagyis amikor a potenciális vásárlód megrendeli a kiválasztott terméket egy ajándék terméket is kap mellé. Arra is van lehetőséged, hogy olyan termékeket tölts fel ajándékként, melyek amúgy nem vásárolhatóak meg a webshopból, sőt a az ajándék terméket egyéb feltételekhez is kötheted. A funció drámai eredményeket produkál. Ideális promóciókkhoz, termékbevezetésekhez, sőt más funkciókkal kombinálva csodákat képes elérni. Pl. egy termék megvásárlásával kap egy kedvezmény kupont, aminek a felhasználásával a termékhez kapcsolódó kiegészítő termékeket vásárolhatja meg kedvezményesen a felhasználó. Nem mindennapi marketing erő, ugye? Gyakorlatilag a funkciók és a lehetőségek tárháza végtelen! Itt az ideje, hogy ilyen remek okos webáruházad legyen!
Csomagtervező modul
Csomagban mindig kedvezőbb, nem véletlen, hiszen így több pénzt hagy Nálad a kedves vásárló és ennek tudatában Te is szívesebben adsz kedvezményt a csomagárból. De másként is működhet ez?
Az általános csomagba rendezések mellett az okos csomagtervezőnk képes arra is, hogy engedélyezze a vásárlódnak, hogy akár egy termékkategóriából válassza össze a saját termékcsomagját és úgy biztosítsa neki a rendszer az automatikus kedvezményt. Képzeld el azt, hogy Te csak azt határozod meg, hogy legalább 3 terméket vagy legalább 100.000 Ft-ban kell vásárolni és az oldal látogatója maga ollózza össze a saját csomagját. Imádják az emberek! Vagy mondunk még jobbat, jelölj ki egy fix terméket melyet mindenképpen meg kell vásárolnia a felhasználódnak és ahhoz kapcsolódóan kell további termékeket rendelni a csomagárért. Ezzel a funkcióval legalább nyolc fajta promóciós lehetőség közül választhatsz és természetesen ezt is kombinálhatod az egyéb modulokkal, mint az ajándék vagy akár a kupon modullal. Most már pontosan tudod, hogy mi lesz a következő marketing kampányod alapja!
Hűségprogram rendszer
A hűséges vásárló aranyat ér! Nagyon sok marketing funkció épít a hűséges vásárlóvá nevelés alaptézisre. Az egyik legnyilvánvalóbb ilyen okos funkció maga a hűségpont rendszer. A funkció lényege, hogy a megrendelő a vásárlásai után hűségpontokat gyűjt, melyeket beválthat kedvezményekre, kuponokra, akciós ajánlatokra vagy egyszerűen a pontjainak összegét levonhatja a bruttó végösszegből.
Ez ideáig nem is okos funkció ugye? De gondolj csak bele abba, hogy a vásárlóidat ráveheted arra, hogy hűségpontokat gyűjtsenek, ha megtesznek Neked bizonyos dolgokat pl.: ismerősöket hívnak meg a webáruházba, megosztják az oldalad vagy feliratkoznak a hírleveledre, esetlegesen like-olják Facebook oldalad, vagy írnak egy termék véleményt. Pontokkal az élet bizony nagyon könnyű és elhiheted, hogy az intelligens funkcióknak köszönhetően megszállottságot okoz! És ne felejtsd a kulcs mondatot! Az általunk fejlesztett okos webáruházakban minden összefügg mindennel! Gondolj csak bele, hogy a dupla pont jár akkor, ha a kívánságlistáról rendel valaki, vagy tripla pont, ha visszatér az elhagyott kosarába! Kitölti az elégedettségi kérdőíved? Neked mennyi pontot érne meg? És ez még nem minden! Hűséges vevőnek ingyenes szállítás? Megannyi lehetőség vár! És ez még nem minden! Gyakorlatilag az előre beállított számos funkció mellett egyedi ötleteket és megoldásokat is megtaníthatsz a Neked készült Okos Webáruháznak!
Intelligens megjelenítő panelek
Hogyan lehet tovább növelned a kosárértéket? Az okos webáruház statisztikái mindig a segítségedre sietnek! Gondolj csak bele, hogy az átlagos kosárértéked 11.000 Ft, amit szeretnél 12.000 Ft-ra növelni. Eddig 10.000 Ft felett volt ingyenes a szállítás. Mit tehetsz?
Növeld a határértéket és alkalmazz intelligens megjelenítőket! Ha látod, hogy 1.000 Ft-al kell többet költened és ingyen hozzák ki a csomagod, inkább választasz valamit 1000 Ft-ért, hogy ne kótyavetyéld el azt az 1000 Ft-ot sem! Nagy valószínűséggel sokkal jobban jársz Te is, ha Nálad költik el azt a plusz pénzt, mintha a szállítmányozó cégnek adod! Természetesen fontos, hogy pontos statisztika alapján dolgozz, így ne a fenti példára alapozd a funkció életképességét! Az intelligens megjelenítőket másra is használhatod. Pl.: értékhatárhoz állítottad egy adott ajándék termék aktiválását, máris ösztönzöd a vevődet arra, hogy még több pénzt hagyjon Nálad! Plusz pont jár a hűségprogramodban, ha a gyereknek is vesz egy apró meglepetést a családfő? Hívd fel rá a figyelmet! Amiről a vásárló nem tud, azt egészen biztos, hogy nem fogja megvenni, sőt vásárlási ingere sem támad! Keltsd fel a vásárlóid érdeklődését egy remek megjelenítő panellel, mindezt programozói tudás nélkül! Válassz a remek alap sablonokból vagy készíts sajátot könnyűszerrel! Érzed, hogy nincs határa a marketing tevékenységednek?
Egyedi prémium funkciók
Kívánságlista nyomonkövető rendszer
Készülj fel az árérzékeny vásárlókra! Az ismeretségi körödben biztosan hallottál már olyat, hogy valaki egy terméket szeretett volna megvásárolni, de megvárta a megfelelő akciós alkalmat.
Tovább olvasom
Csomagtervező modul
Csomagban mindig kedvezőbb, nem véletlen, hiszen így több pénzt hagy Nálad a kedves vásárló és ennek tudatában Te is szívesebben adsz kedvezményt a csomagárból. De másként is működhet ez?
Tovább olvasom
Hűségprogram rendszer
A hűséges vásárló aranyat ér! Nagyon sok marketing funkció épít a hűséges vásárlóvá nevelés alaptézisre. Az egyik legnyilvánvalóbb ilyen okos funkció maga a hűségpont rendszer.
Tovább olvasom