VEVŐSZERZŐ HONLAP KÉSZÍTÉS
Nézzük meg a régmúlt honlapjait! Elavult PR tartalmak, leíró szövegek, semmi vevőszerző koncepció, olyan, mint egy funkció nélküli honlap. Nos sajnos ez nem csak a régmúlt! A legtöbb weboldal, honlap még a mai napig ilyen, hiszen az emberek tudatában valahogy még mindig ez van, ha saját weboldal készíttetéséről van szó! Nos, mi ilyeneket nem készítünk!

A honlapod fő funkciója, hogy vevőket szerezzen Neked, ismertesse vállalkozásodat, megmutassa vevőidnek azokat az előnyöket, hogy miért éri meg Veled találkozni. Az a legfontosabb, hogy felkeltsd a potenciális vevőid figyelmét és megtartsd azokat. Az a fő funckiója, hogy hűséges vevőket nevelj! Az, hogy amit a Te oldaladon néznek ki maguknak, azt Tőled vegyék meg, ne egy olcsóbb konkurenstől! Miért készíttetnél weboldalt, ha nem azért, hogy a profitodat növeld?
Olyan egyszerű, átlátható és vásárlóidnak készült vevőszerző honlapot készítünk, ami új aspektusba helyezi az online értékesítésedet! A weboldaltervezés költségébe minden benne van, ami a sikeres honlap műküdéséhez szükséges! Sőt még marketing konzultációt is kapsz mellé ajándékba!
tedd
magad
láthatóvá!
kérd weboldal elemzésünket, ha
van meglévő weboldalad és kíváncsi vagy arra, hogy technikailag megfelelő-e az oldal felépítése, működése.
kíváncsi vagy arra, hogy honlapod minden Google által támasztott követelménynek megfelel-e.
érdekel, hogy weboldalad össze van-e kötve a Facebook-kal vagy egyéb, más, piacvezető közösségi médiafelülettel.
tudni akarod, hogy honlapod mobilbarát-e, vagyis, hogy minden méretű kijelzőn jól jelenik-e meg és betartja az erre vonatkozó szabályokat.
ellenőriztetni akarod, hogy a saját weboldaladon van-e gyanús kód, védve van-e spammeléssel szemben.
meg akarod tudni, hogy weboldalad bejelentett támadó webhely-e vagy szerepel-e a netes feketelisták valamelyikén.
Ha már rendelkezel weboldallal, akkor is érdemes oldalunkon maradnod, hiszen ingyenes, automatikus szolgáltatásunk segítségével azonnali és ingyenes elemzést futtathatsz, ami a teljes honlap technikai, tartalmi és népszerűségi elemeit vizsgálja közel 100 feltételnek megfelelően. A rendszer vizsgálja, a keresőoptimalizáltság mértékét, a tartalmak minőségét, a népszerűségi indexet stb., sőt még a webfejlesztőd minőségi munkáját is ellenőrzi. A tesztet ingyenesen lefuttathatod az alábbi adatlap kitöltésével. Az elkészült eredményeket e-mailben küldjük meg a Részedre.
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Weboldal *
jelentkezem
Ismerd meg vevőszerző megoldásainkat!
a teljesség igénye nélül kedvenceink…


önjáró
web
oldal
Kövesd nyomon oldalad felhasználóit!
Irányítsd Te a saját felhasználóid útját a bankszámládhoz! Ha egy látogató a honlapodon jár a legnagyszerűbb dolog, amit tehet, ha ott hagyja a lábnyomát az oldaladon. Honlapodat úgy készítjük el, hogy a Te vásárlóidat a látogatást követően is könnyedén és ingyenes el tudd érni, ráadásul automatizáltan ezzel is időt és pénzt spórolva Neked.
Automatán készülnek a ajánlataid!
Szeretnél könnyedén, gyorsan és automatikusan ajánlatot adni potenciális vásárlódnak? Fejlett honlapjaink képesek arra, hogy automatikusan igazán egyedi és a végletekig testreszabott ajánlatot adjanak ügyfelednek és nyomon is kövessék azt, ezzel is támogatva azt a törekvésedet, hogy a lehető leghamarabb profitod legyen a honlapod látogatójából!
Gyűjtsd le a látogatóid címanyagát!
A vevőszerző weboldalak alapvető célja, hogy a látogatóid ott hagyják a lábnyomaikat, ahogy arra már korábban is kitértem! A felugró, kihagyhatatlan, limitált ajánlatok igazi címanyag aranybányát biztosítanak Neked, ráadásul a legyűjtött anyagok minősíthetőek, kategorizálhatóak így a következő marketing kampányodban már nagyon gyorsan és ingyen tudod elérni a vásárlórétegedet!
Tudd, hogy oldalad melyik része a legvonzóbb!
Azzal, hogy elkészül az új vevőszerző weboldalad még koránt sincs vége a fejlesztésnek, hiszen folyamatosan gondoznod kell új ajánlatokkal, tartalmakkal! A mi rendszereink megmutatják Neked, hogy mely tartalmaid a legérdekesebbek a látogatóid részére, sőt még azt is láthatod, hogy melyik gombon, melyik feliraton töltenek a legtöbb időt, sőt valós időben azt is megnézheted, hogy éppen hova kattint a kiszemelt felhasználó! Ez aztán az igazi kincs!
Kaptál már weboldaltól SMS-t?
Időpontot foglaltak a weboldalad segítségével? Letöltötték oktatási anyagod? Egyszerűen csak írtak Neked az oldaladon elhelyezett űrlap segítségével! Kiemelt ajánlattal készültél a vásárlóid részére? Küldj automatikusan tömeges vagy visszaigazoló sms-t rendszerünk segítségével! Gyors, olcsó és azonnali konverziókat hoz! Használd bármelyik űrlapunkat és már ki is próbálhatod hogy működik!
Letölthető oktatási anyagokat publikálnál?
Szeretnél a látogatóid számára letölthető tartalmakat biztosítani, de szeretnéd, hogy fizessenek érte egy e-mail címmel vagy valami elvárt interakcióval? Természetesen ez sem akadály! Sőt a felhasználót egy több e-mailből, sms-ből álló tananyag sorozattal is megajándékozhatod! Az általunk készített honlapokkal a lehetőségek tárháza megnyílik!
Szeretnéd, hogy azonnal fizessenek is oldaladon?
Nem webáruházat üzemeltetsz, de szeretnéd, hogy a megrendelt egyszerűbb termékeket vagy az igénybe venni kívánt szolgáltatásaidat honlapod látogatója azonnal bankártyája segítségével kifizesse? Szeretnéd ha emeltdíjú SMS-el fizetne vásárlód? Kész, biztonságos rendszereink azonnali bevételi forrást biztosítanak Neked!
önjáró
web
oldal