Lépj egy újabb szintre és legyél
a versenytársaid előtt legalább egy lépéssel!
Mi folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan értékes tartalmakat készítsünk Neked, amelyek a segítségedre lesznek a mindennapok során és lehetőséget biztosítanak arra, hogy kitűnj a tömegből. Most sem tettünk másként! Létrehoztuk egy különleges chatbotot, ami heti rendszerességgel könnyen feldolgozható, könnyen megvalósítható marketing tippekkel lát el Téged. A remek hírünk az, hogy most teljesen díjmentesen tudsz hozzáférni ehhez a szolgáltatásunkho és örökre ingyenesen biztosítjuk majd a részedre apróbetű nélkül!
Mi az a Facebook chatbot?
A Facebook chatbot egy mesterséges intelligencián alapuló online asszisztens, aminek a lényege, hogy emberi beavatkozás nélkül képes könnyedén kommunikálni a célközönségeddel. A mi esetünkben egy olyan robot, ami heti rendszerességgel oszt meg Veled különleges marketinges tartalmakat a Facebook Messengered segítségével.
Hogyan néz ki a valóságban?
1.
A valóságban egy beszélgetést kezdeményezel a Marketing Soul Chatbotjával. Ehhez semmi más dolgod nincs, mint látogass el a Marketing Soul Facebook oldalára, amit IDE kattintva tehetsz meg.
2.
A Facebook oldalunkra érkezve like-old azt, majd kattints a borítókép alatt található "ÜZENETKÜLDÉS" gombra. Ha mindent jól csináltál megjelenik egy üzenet ablak.
3.
A megjelenő üzenet ablakban kattints az "Indítás" gombra és ezt követően kövesd az automatikus üzenetekben található utasításokat!
gif
Ha ennél egyszerűbb beállítási megoldásra vágysz, akkor csak egyszerűen kattints az alábbi képre és mi azonnal átirányítunk az Ingyenes Marketing Tippek Chatbotunkhoz. Ezt követően csak a megjelenő "Idítás" gombra kell kattintanod. Kövesd a megjelenő utasításokat és veztél is!
Mennyi marketing anyagot fogok kapni?
Chatbotunkat azért hoztuk létre, hogy segítsük a vállalkozásodat. Törekszünk arra, hogy minőségi és jól használható marketing anyagokat küldjünk a részedre. Nem spammelünk és nem küldünk sales-es anyagokat. Heti szinten jellemzően 2-3 anyagot osztunk meg a chatbotunk segítségével. Ezeket az anyagokat kizárólag a publikálás pillanatában itt érheted el, így helyzeti előnybe kerülsz másokkal szemben, akik mondjuk csak blogunkat vagy Facebook oldalunkat követik!
Milyen témában publikálunk tartalmakat?
vevőszerződés vevő elégedettség
vevő kiszolgálás webfejlesztés
vevő érték növelés webáruház üzemeltetés
online marketing cégfejlesztés
közösségi média menedzsment fejlesztés
100%-os elégedettségi garancia!
Hiába nem fizetsz ezért a szolgáltatásért mégis azt kell mondjuk, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá, vagyis ha nem tetszik, akkor könnyedén faképnél hagyhatsz minket. A chatbotról bármikor leiratkozhatsz, ha úgy érzed, hogy a nem az elvárt minőséget nyújtjuk a Részedre! Nincs más hátra! Kövessd a fenti utasításokat és Tedd próbra Ingyenes Marketing Tippek Chatbotunk!
Ne hagyd ki az ingyenes tippeket!