Ingyenes Marketing Tippek - Facebook zárt csoport
Naprakésznek lenni marketing fronton nagyon erőtpróbáló feladat, de most könnyedén megugorhatod ezt a szintet.

Nem szeretjük, ha a marketingről úgy vélekednek az emberek, mintha valami megfoghatatlan, szürreális varázslás lenne, hiszen egy felettéb logikus tevékenység, ami a megfelelő ötleteken, a méréseken és az interakciókon alapszik.

Célunk, hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, akik tesznek a saját marketing tevékenységükért és időt nem sajánlva egy közösség részesei akarnak lenni.

Az Ingyenes Marketing Tippek - Marketing Soul Zárt Facebook csoportunkat ezért hoztuk létre!
Mit kínál az ingyenes Facebook zárt csoportunk?
Egy zárt, vállalkozókból álló közösségbe invitálunk, ahol bátran felteheted kérdéseidet és valamely tag vagy, akár a Marketing Soul marketing szakembere siet a segítségedre! Ez még nem minden! A zárt csoportban napi szinten izgalmas tartalmakat és profi marketing megoldásokat osztunk meg! A csoport teljesen díjmentes a tagjai számára, azonban a mi döntési jogkörünk, hogy felvételt nyersz-e köreinkbe!
Hogyan tudsz jelentkezni?
1.
Nincs más dolgod mint kattints IDE és a böngésződ segítségével lépj be a saját Facebook felületedre, ha már bejelentkeztél akkor a link azonnal az Ingyenes Marketing Tippek - Marketing Soul Zárt Csoport oldalára visza.
2.
Ezt követően kattints a borítókép alatt található "Csatlakozás a csoporthoz" gombra.
3.
A megjelenő kérdőíven add meg a képvilset vállalkozás nevét és az e-mail címedet, majd kattints a "Küldés az adminisztrátoroknak" gombra.
4.
A jelentkezésedet legkésőbb egy napon belül elbíráljuk. Ennek eredményéről visszaigazolást küldünk a részedre.
Ha ELAKADNÁL tekintsd meg kis videónkat, ami a segítségedre lesz abban, hogy könnyedén jelentkezhess csoportunkba!
gif
mi a
következő
lépés?
Miután felvételre kerültél zárt csoportunkba nagyon fontos, hogy aktív tagja legyél annak! Első lépésként írj egy külön bemutatkozó posztot, amibe leírod, hogy ki vagy, milyen marketing témában van szükséged támogatásra és az sem baj, ha konkrét kérdéseket teszel fel! Fontos, hogy konkrétumokat fogalmazz meg, hiszen csak így tudunk ténylegesen segíteni Neked!
Vannak szabályok, amiket be kell tartani?
Persze, hogy vannak! Fontosnak tartjuk, hogy minden tag érdekeit védjük a saját érdekeink mellett, ezért megalkottunk néhány nagyon fontos szabályt, aminek a be nem tartása azonnali kizárást von maga után. A csoportot moderátoraink folyamatosan figyelik, így kérjük, hogy ezt a néhány nagyon fontos pontot vedd komolyan!
1.
A csoportban bármilyen reklám elhelyezése szigorúan tilos és azonnali kizárást von maga után. Kérjük, hogy kerüld a promóciós tartalmak megosztását és a vásárlásra való felhívásokat. Tilos feliratkozást vagy bármely más vevőszerzési tevékenységet folytatni.
2.
Kérjük, hogy figyelj oda a csoportban lévő tagtársaidra! Ügyelj arra, hogy megfelelő hangnemű, stílusú és tartalmú posztokat vagy kommenteket írj. Legyél segítőkész és konstruktív!
3.
Fontosnak tartjuk, hogy a csoportot tanulásra és tapasztalatcserére használd, más jellegű tartalmakat ne ossz meg. Az edukáción belül kérjük, hogy fókuszálj a marketinggel, webfejlesztéssel vagy grafikai tevékenységgel kapcsolatos témákra!
4.
Kérjük, hogy ne ossz meg szellemi jogokat sértő tartalmakat vagy a Marketing Soul kft. üzleti vagy személyes érdekeit sértő tartalmakat!