Kerülj képbe! -
Instagram oktatóanyag
marketing tippek
Ingyenes instagram útmutató
Van instagram oldalad, de nem mozdul a követőid száma? Ennek jó pár oka lehet. De ne ess kétségbe, hiszen most erre a problémára kínálunk Neked megoldást az Instagram kezdőcsomagunkkal!

Hogy mire számíthatsz? 3 ingyenesen letölthető mini-leckére, amik óriási segítséget nyújtanak majd az Instagram profilod fellendítéséhez. Meg fogod tanulni többek közt azt, hogy hogyan növeld a követőid számát és hogy hogyan kommunikálj velük úgy, hogy a márkád elkötelezett rajongóivá váljanak. Mindezt könnyen emészthető, párperces olvasmányok formájában kapod, így bármikor inspirálódhatsz belőlük.
Instagram kezdőcsomag
Instagram kezdőcsomag Instagram kezdőcsomag Instagram kezdőcsomag
Töltsd le ingyenes anyagunkat az alábbi űrlap segítségével!
A letöltéshez szükséges, hogy megadd neved és e-mail címed.
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Kérem a kezdőcsomagom!
Instagram oktatási csomag
1
Közösségi terv
31 nap | 31 ötlet
Ötleted sincs, hogy miként ugorj fejest az Instagram világába? Nyugi, segítünk: összeállítottunk neked egy 31 napos közösségi tervet, 31 ötlettel, így minden nap vonzó Instagram bejegyzésekkel kedveskedhetsz a követőidnek. A legjobb, hogy a tervet úgy készítettük, hogy bármilyen vállalkozásprofilba megállja a helyét, így nem kell attól tartanod, hogy nem tudod majd az arculatodba illeszteni.

Csináld végig, és garantáljuk, hogy kitűnsz majd a konkurenciád közül az izgalmas Instagram profiloddal!
Instagram hirdetések
2
25 mód
A több követőhöz
A célod, hogy óriási rajongótábort hozz össze az Instagramon? Jó helyen jársz! Ezzel a 25, könnyen alkalmazható tippel garantáltan záporozni kezdenek a követők az oldaladra. A tippjeink segítségégével könnyedén hozhatsz létre olyan izgalmas és színes posztokat, amik a követőid igényeire vannak szabva. Ez nemcsak azt garantálja, hogy több, hanem azt is, hogy jó minőségű követőid lesznek.

Ha ezzel megvagy, nem kell mást tenned, mint hátradőlnöd, és figyelned, ahogy kúszik a követőid száma felfelé – a határ a csillagos ég!
Instagram marketing
3
7 tipp
Nagyobb forgalomhoz
A legfrissebb marketingkutatások szerint az Instagrammal több vevőt tudsz bevonzani, mint más hálózatokkal. Arról nem is beszélve, hogy 500 millió aktív felhasználóval rendelkezik! Hatalmas közönséget érhetsz el, így miért is elégednél meg az átlagossal? Legyen a Tiéd a „legkirályabb” Instagram profil a versenytársaid közül! Ebben az anyagban 7 rövid, ám kifejezetten hatékony módszert találsz ahhoz, hogy organikusan növeld a forgalmad az Instagramon.

Az eredmény egy izgalmas és népszerű instagram profil lesz!
Instagram hirdetések
Mi van a
csomagban?
3 pár perces, tuti, könnyen értelmezhető segítség gyűjtemény az Instagram oldalad felturbózásához, annak érdekében, hogy a közösségi média még több profitot termeljen Neked!
Instagram tippek
Mi van a csomagban?
3+1 tuti, könnyen értelmezhető és alkalmazható segítség az online profittermeléshez! (ez helyett más szöveg)
Instagram marketing
Szeretnél te is rengeteg követőt?
Akkor itt az ideje, hogy letöltsed ingyenes Instagram marketing anyagainkat!
Instagram marketing
Gondolj bele, hogy mekkora ziccert hagysz ki, ha nem élsz az Instagram adta lehetőségekkel. Több ezer potenciális vásárlótól esel el, akikből könnyedén faraghatnál olyan vevőket, akik hűségesek maradnak a brandedhez, és újból és újból Téged választanak majd. Ez egyszerűen olyan potenciális profitkiesést jelent a vállalkozásod számára, amit nem engedhetsz meg magadnak.

Mi szeretnénk, hogy a legtöbbet hozd ki a vállalkozásodból, így az Instagram oldaladból is. Engedd, hogy átadjuk a tudásunk, amivel már csak egy lépésre leszel a legütősebb Instagram profiltól. A konkurenciádnak tátva fog maradni a szája, Te pedig elégedetten dőlhetsz majd hátra, tudva, hogy időben cselekedtél. Készen állsz? Az Instagram Kezdőcsomagunk csak arra vár, hogy elküldjük Neked.
Instagram oktatás
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Kérem a kezdőcsomagom!
Instagram kezdőcsomag
A tudást nem szabad visszatartani. Megmutatjuk, hogy miként indulj, hogy aztán önző módon hozzánk
térj vissza a továbblépés kapcsán! Ez így fair!
ajándékok
extra
ajándék
minden
letöltőnek
Amellett, hogy azonnal nekifoghatsz saját online marketinged fejlesztésének, ami már önmagában óriási érték, hiszen ezen a területen minden elvesztegetett perc aranyat ér, további ajándékok várnak Rád!
Részt vehetsz ingyenes online marketing tanácsadásunkon!
Azon követőink, akik az Ingyenes Online Marketing Kezdőcsomagot is igénybe vették, egy normál ingyenes marketing tanácsadás mellett egy plusz ajándék szolgáltatást is kapnak. A konzultációról díjmentesen elkészítünk egy néhány oldalas összefoglaló anyagot is, amiben konkrétan kitérünk az általunk javasolt megoldásokra, megannyi ötlettel és otthon megvalósítható praktikával!
Instagram ajándékok Instagram marketing
Ezt az ajándék szolgáltatást kizárólag kiemelt rendezvényeinken szoktuk osztogatni, de most kivételt teszünk!
Még egy ok, hogy miért vágj bele! Miért adjuk ezt az ajándékot? Óriási lépés, ha bejelentkezel egy konzultációra, de még nagyobb, hogy Te magad kezdesz el foglalkozni online marketingeddel és úgy jelentkezel be a konzultációra!
Az erőfeszítéseidet mi ezzel jutalmazzuk!
Marketing Soul - Pécs Kérem a kezdőcsomagom! Marketing Soul - Pécs
A segédanyag használatához nem árt, ha alapszinten tudod kezelni az Instagramot. De ha esetleg még nem használtad, ne csüggedj: ez az egyik legkönnyebben kezelhető szociális média platform. Nagyon egyszerű és gyors folyamat egy Instagram oldal létrehozása, csupán pár lépés az egész! A kezelőfelület magyar és könnyen érthető. A fiókod létrehozása után célszerű Üzleti Profilra váltanod, ezt a Beállításokban a legalsó szekcióban teheted meg.
Mit adunk Neked?
1) Megtanulod a legmenőbb követő-szerző trükkjeinket

2) Megtanulod, hogy hogyan duplázd meg a követőid számát rövid idő alatt

3) Megtanulod, hogy hogyan csinálhatod ingyen azt, amiért mások fizetnek

4) Fellendül az online közösségi kommunkációd

5) A branded sosem lesz unalmas a célközönséged számára!

Mibe kerül ez Neked?
Teljesen díjmentes! Gondolj csak bele, ha ingyenesen ilyen értéket adunk, akkor a pénzedért mit kapsz Nálunk!

De ne szaladjunk ennyire előre! Előbb még le kell töltened az ingyenes Instagram Kezdőcsomagunkat. Ehhez kattints, a „Kérem a kezdőcsomagot” gombra!

kérem a kezdőcsomagot!
Mikor kapod meg?
Miután kitöltötted az ingyenes anyag letöltéséhez szükséges űrlapunkat rendszerünk automatikus visszaigazoló levelet küld a megadott e-mail címedre, melybe megtalálod egyedi letöltési linkedet, aminek a segítségével eléred az ingyenes tartalmakat!
kérem a kezdőcsomagot!
Ki a bizonyíték, hogy ez jó?
Katedra Nyelviskola
Platinaszerszám Webáruház
Lystra Nyelvtanuló Alkalmazás
Sweeter Kürtőskalács Franchise
Tornyos Pékség
Főtér Bár - Pécs
Szászoptika - Szekszárd
Fresh Market - Bóly
Mi a garancia arra, hogy amit mondunk az nem újabb internetes szemét?

Nemrégiben ünnepeltük a
Marketing Soul márkanév 6. Évfordulóját!

Ez idő alatt több, mint 35 vállalkozás komplex marketing tevékenységét mendzsletünk le minden hónapban! De, hogy még mit is tartogatott az elmúlt 6 év? Nézd meg kis összefoglaló videónkat, ha Téged is érdekelnek a részletek!

A Marketing Soul csapata fiatalos lendülettel kreatív ötletekkel fogott hozzá honlapunk megtervezéséhez. Sokszor ők adtak lendületet munkánknak, javaslataikkal pozitív életszemléletükkel új színt vittek (szó szerint) virágos palettánkra. Jól ráéreztek arra, mivel lehet újabb vevőket meghódítani, mikor kell nyomatékosítani információkat, hogyan lehet napról napra megújulni, jobbá lenni. Kívánom, soha ne veszítsék el sem hitüket, sem lendületes hozzáállásukat!
Pintér Klára - Fleur-t
A mai világ a pillanatokról szól. Minden gyorsan zajlik és elszáguld mellettünk. A feladatok megoldásakor a fokmérő elsősorban, hogy meglegyen. Kortünet, hogy felületesek és uniformizáltak vagyunk. Ki akarunk tűnni mégis többnyire csak a massza része maradunk, az ultramodern, toptrendi de szürke massza része. Megoldást kerestem. ...

Olyat, ami arról szól, hogy megmutathassam, hogy a munkám és a körülöttem lévő csapat tényleg más. Ahol a pillanatok nem önmagukért vannak, hanem az emberért, akiért és akivel dolgozunk. Hogy érdemes a pillanatokat percekre, órákra, napokra és hosszú távú együttműködésre váltani. Ehhez viszont egy hasonló csapat egy hasonló szellemiség kellett.

Az én megoldásom a Marketing Soul Kft, akikkel leülünk, beszélgetünk, gondolkodunk, alkotunk és együtt sikeresek vagyunk. Mert ez az igazi PILLANAT."
Bagány Márta - Katedra Nyelviskola
kérem a kezdőcsomagot!