Hogyan működik az OMM szolgáltatásunk?

Az Online Marketing Menedzsment az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk, mégis sok visszajelzést kapunk azzal kapcsolatban, hogy nem teljesen tiszta, hogy miről is van szó. Ezért úgy döntöttünk, kifejtjük bővebben a működését egy blogbejegyzés keretein belül.

 

Ebből a cikkből meg fogod tudni, hogy mi a szolgáltatásunk lényege, és hogy hogyan is működik a gyakorlatban. Vágjunk is bele!

 

Tehát, mi is az az OMM?

Az Online Marketing Menedzsment egy havi rendszerességű, tömbösített szolgáltatás, amelyben egy marketing szakemberekből álló csapat dolgozik az online marketingtevékenységeid kivitelezésén és tervezésén. Fontos, hogy a szolgáltatás a 3 legfontosabb online platformot öleli fel, azaz az Instagram-ot, a Facebook-ot és a Google-t.

 

A szolgáltatással az volt a célunk, hogy óriási értéket biztosítsunk ügyfeleinknek, nagyon pénztárcabarát áron. Úgy néz ki, hogy ezt sikerült elérnünk, ugyanis mind az OMM népszerűsége, mind a pozitív visszajelzések ezt mutatják. Ez annak köszönhető, hogy jelentős terhet veszünk le vele ügyfeleink válláról – például, többek közt sokkal több szabadidejük lesz –, mégis élvezhetik a profin kivitelezett online marketing előnyeit.

 

És hogyan működik a szolgáltatás?

Mint azt már írtuk, a célunk az volt a szolgáltatás kifejlesztésekor, hogy levegyük azt a terhet ügyfeleink válláról, ami az online marketing tevékenységeik menedzselésével jár. Vállalkozóként minden bizonnyal Te is tisztában vagy azzal, hogy mennyi időt vesz el a kampányaid menedzselése – már csak a képi és szöveges anyagok elkészítése is!

 

Itt akár tizen-akárhány óráról is szó lehet hetente, és ebben benne van az is, hogy nem a várt eredményt hozza a befektetett munka. Éppen ezért, az OMM-et úgy terveztük, hogy Neked a lehető legkevesebb dolgod legyen vele, mégis profitban is mérhető eredménye legyen az online jelenlétednek.

 

Hogy hogy néz ez ki a gyakorlatban? Nos, a szolgáltatás 5 egyszerű lépésből áll, amiben Neked tulajdonképpen csak kettőben szükséges részt venned. És a legjobb, hogy mindent valós időben követhetsz a SoulX rendszerünknek köszönhetően. Mutatjuk is a lépéseket.

 

1. A konzultáció 

Az OMM magában foglal egy kiemelt kapcsolattartót. Kizárólag ő fogja tartani Veled a kapcsolatot és ő tartja a havi rendszerességű Online Marketing Konzultációt is. Ez egy másfél-két órás személyes vagy Skype-os megbeszélés, aminek keretein belül megbeszéljük a következő hónap tematikáját, az elérendő célokat és itt történik a kielemzés is. Gyakorlatilag a Te részed ezzel le is van tudva egy egész hónapra.

 

2. Az akcióterv

A megbeszéltek alapján a kiemelt kapcsattartód, aki egyben a marketingtevékenységed vezetője is, elkészíti a napi bontású Online Marketing Akció tervet. Ebben megtalálható és nyomon követhető az egész hónap marketingtevékenysége platformonként. Biztosan használtál már ügyfélkaput – na, a SoulX ahhoz hasonló, hiszen minden szolgáltatáshoz kapcsolódó ügyet intézhetsz itt.

 

3. A kivitelezés 

Miután átnézted és jóváhagytad az akciótervet, elkezdődik a munka lényegi része, a kivitelezés. Ebben a fázisban kerülnek elkészítésre a tartalmi és grafikai anyagaid, azaz a posztjaid és hirdetéseid. Természetesen az elkészült anyagokat megnézheted, jóváhagyhatod vagy igény szerint elutasíthatod a SoulX portálon keresztül.

 

4. A publikálás

Az anyagok jóváhagyását követően a csapatunk elkezdi beidőzíteni a tartalmaid, posztjaid a közöségi platformokra és ekkor kerülnek beállításra a hirdetéseid is. Most már a finisben vagyunk és Te mindezidáig legfeljebb 2 és fél órát foglalkoztál vele. Hát nem nagyszerű?

 

5. A kiértékelés

A tárgyhónapot követően a teljes kampányidőszak statisztikáig elérhetővé tesszük a SoulX-en és egy szóbeli kiértékelésen belül közösen leszűrjük a tanulságokat, amiket a következő kampányban felhasználunk majd.

 

Végül

Az Online Marketing Menedzsment szolgáltatásunk tulajdonképpen minden tartalmaz, ami az online marketing tevékenységed sikerességéhez kell: felturbózzuk a jelenléted a 3 legnagyobb online marketing platformon, a Facebook-on, az Instagram-on és a Google-n, úgy, hogy Neked a lehető legkevesebb időt kelljen rászánnod és mégis learathasd a professzionális online jelenlét babérjait. Reméljük, ezzel a cikkel sikerült elérnünk, hogy jobban átlásd a szolgáltatás működését.

 

Akarod tudni, hogy mit tudunk tenni a Te sikered érdekében? Akkor kattints IDE és jelentkezz az oldal alján található űrlap segítségével az ingyenes konzultációnkra, ahol csak a céljaidról lesz szó és minden marketinggel kapcsolatos kérdésedre választ kapsz! 

#AdWords
#Google
#Brand
#Kampány
#Márka
#Stratégia
#Siker
#Instagram
#Facebook
#Vállalkozás


mi ez?
A marketing, grafika és a webfejlesztése világa napról napra változik. Legyél naprakész és látogass el hétről hétre blog oldalunkra és kövesd nyomon nagyszerű bejegyzéseinket, hogy ne maradj le semmi érdekesről. A tartalmas cikkekk mellett esettanulmányokat, praktikus ötleteket, mini térningeket és lépésről lépésre tartalmakat is megtalálhatsz. Jó böngészést kívánunk!