Karrier – Marketing Soul Kft. – Pécs
Dolgozz te is egy sikeres csapatban!
Állást keresel vagy munkát? Mi munkatársat keresünk! Olyan munkatársat, aki tisztában van a Marketing Soul céljaival és ennek tudatában végzi minden nap a munkáját! Folyamatosan növekedő csapatunk lehet, hogy pont Téged keres! Tekintsd meg állásajánlatainkat és jelentkezz meghirdetett pozícióinkra a részletekben található űrlap segítségével! Hamarosan találkozunk!
Főállású Project Asszisztenst  Keresünk!
Főállású Project Asszisztenst Keresünk!

Nem okoz problémát, hogy angol vagy magyar nyelven szóban vagy írásban kommunikálj üzleti témában? Ebben az esetben pont Téged keresünk! Legyél sokszínű csapatunk része. Kattints a tovább oldalvom gombra és jelentkezz hozzánk magyar - angol nyelvű project asszisztensnek!


Főállású PHP Programozót Keresünk!
Főállású PHP Programozót Keresünk!

Csapatunknak szüksége van egy precíz és kreatív Programozó munkatársra. A feladataid közé tartozna új weboldalak, webáruházak fejlesztése és felépítése valamint egyedi, webes alkalmazások tervezése és kivitelezése. Összegyűjtöttük egy csokorba milyen ismeretekre van szükség ahhoz, hogy Nálunk dolgozhass...


Főállású Marketing Asszisztens Munkatársat Keresünk!
Főállású Marketing Asszisztens Munkatársat Keresünk!

Vonz a marketing világa? Megmérettetnéd magad egy jól működő csapatban a marketing szakmában? Lekötnek a reklámok? Imádod a közösségi médiát? Kreatív vagy és gyakorlatias? Ebben az esetben pont jó helyen jársz! Jelentkezz Hozzánk munkatársnak! Kattints a "Tovább olvasom" gombra és nézd meg a részleteket.