Nagyszerű érzés, hogy több frontos is heti rendszerességgel találkozhatunk fiatal vagy kezdő vállalkozókkal. Részt veszünk a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudomány Kar, Simonyi BEDC programjában, mint mentor. Az inkubációs program lényege, hogy segítse a kezdő vállalkozókat egy jó üzleti ötlet kibontakozásában. A PTE-n tanuló diákokat ingyene tanácsadással és mentori vezetéssel várjuk.

Hasonlóképpen támogatjuk az Európai Uniós forrásból megvalósításra került INPUT Stratup Programot, melybe szintén mentorként tevékenykedünk. Tevékenységeink okán vállaltuk, hogy egy igazán vonzó, kizárólag kezdő vállalkozók számára kialakított csomagajánlattal is a piacara lépünk, hogy tovább segíthessük az induló cégeket.


A céltól a megvalósulásig az önfegyelem hídján át vezet az út.
Hodding Carter
Kezdő vállalkozóknakMi van a csomagban?


1.
Prémium, komplex arculat minden fontos elemmel
Prémium csomagunk segítségével könnyedén a Tiéd lesz egyedi tervezésű logód, melynek segítségével könnyedén beazonosítható lesz vállalkozásod a versenypiacon. A logód alapján elkészítjük virtuális és nyomdakész névjegykártyád, valamint az Iroda előállításra szánt levélpapírod és az online formában használható levélsablon, e-mail sablonod.
Webes csomag
Akciós weboldal
2.
Egyedi weboldal
A csomag tartalmazza az arculatodnak megfelelő egy oldalas weboldal teljes grafikai gyártását és a weboldal fejlesztésének teljes költségét is. Ezen keresztül könnyedén kommunikálhatsz a potenciális vásárlóiddal, sőt üzenetet is írhatnak Neked.
Induló vállalkozóknak Marketing Soul portfólio
  • Marketing Soul referencia
  • Marketing Soul referencia
  • Marketing Soul referencia
  • Marketing Soul referencia
ajándék domain és tárhely
3.
Ajándékok
3.290 Ft értékben meglepünk egy .hu domain regisztrációval, melyet 2 évig ingyen biztosítunk a részedre, valamint megajándékozunk egy 14.390 Ft értékű tárhely szolgáltatással is. Ez gondoskodik weboldalad elérhetőségéről és céges levelezésedről egyaránt.

Az ajándékok sora itt még nem ért véget. 2 db 1,5 órás marketing tanácsadással is várunk, ami kellő lendületet ad neked, hogy sikere vidd vállalkozásod.Mennyibe kerül?


A 352.000 Ft értékű csomagot most 50% kedvezménnyel biztosítjuk a kezdő vállalkozók számára, vagyis olyan cégeknek, akik kevesebb mint egy éve üzemelnek, vagy olyan magánszemélyeknek, egyéni vállalkozóknak, akik most tervezik beindítani vállalkozásukat. A kedvezmény figyelembevételével a különleges csomagunk csak 176.000 Ft-ért lesz a Tiéd, ha a fenti feltételeknek megfelelsz!

Ez még nem minden! Csomagunkat 4 részletben is kifizetheted, ráadásul ezért semennyivel nem kell többet fizetned! Tudjuk, hogy kezdő vállalkozásként minden forint számít, így nem akarunk terheli Téged. Mindössze 4 hónap alatt kell rendezned megrendelésed ellenértékét, így havonta csak 44.000 Ft + áfát kell fizetned átutalásos számla ellenében.


Marketing Soul Kft. Pécs
Amit tenned kell!
Nincs más dolgod, mint jelentkezz az alábbi űrlap segítségével és munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot a részletek miatt. Az alábbi űrlap kitöltése még nem minősül megrendelésnek, csak érdeklődésnek! Töltsd ki adataid, majd kattints a „ÉRDEKEL AZ AJÁNLAT” gombra.
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
érdekel az ajánlat