A Prémium Online Marketing Menedzsment – POMM – a komplex marketing tervezés és kivitelezés egy teljesen újszerű megközelítése. A szolgáltatás lényege, hogy a Te vállalkozásod marketing tervezésén és kivitelezésén egy külsős marketing szakemberekből álló csapat dolgozik. A szolgáltatás minden, a vállalkozásod által használt online platformot felölel, annak érdekében, hogy még sikeresebb legyen vállalkozásod profittermelése.
Tevékenységünk sokszínűsége abban rejlik, hogy havi rendszerességű támogatást nyújt a céged részére egy komplex átalánydíjas szolgáltatás keretein belül. Ez a rendszer flexibilis marketing tevékenységet biztosít a Neked, hiszen a kivitelezés kapcsán használt marketing eszköztár gyakorlatilag minden hónapban azonos, de kampányok tartalma, célja, grafikai megjelenése és fókusza havonta változik.
A havi tematikus gondolkodásmód óriási segítség abban, hogy vállalkozásod marketing tevékenysége minden periódusban megújuljon, újat mondjon a potenciális vásárlóidnak és természetesen abban is a segítségedre van, hogy havi célokat kitűzve lépésről lépésre lásd vállalkozásod és árbevételed növekedését.
A legfontosabb, amit tudod kell, hogy a POMM havi bontású marketing tevékenységben gondolkodik. Ez azért jó Neked, mert minden esetben csak egy hónapot kell előre látnod és egy igen rövid periódust kell csak megtervezned a segítségünkkel. A havi bontás mellett szól továbbá az is, hogy egyszerűbbé válik az okos célok kitűzése. A kampánymenedzsment egyik legfontosabb eleme, hogy minden esetben célokat határoz meg, melyek könnyedén definiálhatók és mérhető azok teljesülése.
Havi lebontás
Megújúló design
Okos cél meghatározás
Teljesítmény növekedés
Kiknek ajánljuk a prémium online marketing menedzsment szolgáltatásunkat?
Webáruházaknak
Egy webáruház teljes forgalmát gyakorlatilag online marketing tevékenységének köszönheti. Természetesen vannak olyan webáruházak, melyek rendes üzlettel vagy egyéb marketing tevékenységgel is rendelkeznek, de az kijelenthető, hogy egy webáruháznak igazi Kánaán a Prémium Online Marketing tevékenységünkben rejlő erő! Vonzó promóciókat, termékkiemeléseket készítünk és megannyi profitot hozunk Neked!
Szolgáltató cégeknek
Egy-egy terméket igazán könnyű bemutatni online, de egy komplexebb szolgáltatást bizony nem annyira egyszerű. A szolgáltató cégek marketing tevékenysége legalább annyira összetett, mint egy webáruházé hiába nem kell számolni az aggregátor (árukereső stb) oldalakkal vagy akár a termék logisztikával. Hogyan tűnsz ki a többiek közül? Hogy ad el helyetted a munkád? Mi megmutatjuk! Add el szolgáltatásod a segítségünkkel!
Helyi vállalkozásoknak
Egy kizárólag vagy nagy részben helyben működő vállalkozás marketing tevékenysége szintén kiemelkedően fontos. Tudja a célközönséged, hogy miért érdemes hozzád betérnie? Milyen alkalmi akciókkal, ajánlatokkal készültél? Legyél Te a legnépszerűbb, étterem, szolgáltató, fodrász vagy ruházati kereskedő! Természetesen más témában, más szolgáltatási vagy termékkörrel is bátran keress bennünket, akár még ma!
StartUp vállalkozások
Egy StartUp vállalkozás gyakorlatilag nagyon gyors lefolyású marketing és fejlesztési tevékenységet kíván. A piac azonnal minősíti az ötlet életképességét. Nagyon fontos, hogy a Te ötleted minél több emberhez jusson el és azonnali visszacsatolásokat szerezz, hogy igazi gazella vállalkozásként vághass bele a spartupperek vonzó világába! A komplex marketing tervezés és a POMM szolgáltatásunk ebben a segítségedre siet!
Miért van szükséged Prémium Online Marketing Menedzsmentre?
Tudj meg még többet egy ingyenes online marketing tanácsadás keretén belül!
Tudd meg, hogy miként tudjuk támogatni vállalkozásod online marketing tevékenységét! Ingyenes konzultációs alkalmunkat azért hoztuk létre, hogy azonnali megoldásokat tudjunk kínálni Neked. A puding próbája az evés, tartja a mondás. Gyakorlatilag erről van szó! Ismerj meg minket, nézd meg, hogy milyen ötleteket tudunk szállítani Neked.

A konzultáció alkalmával gyakorlatilag bármilyen marketing problémára kitérhetsz, biztosak vagyunk benne, hogy valamilyen megoldást találunk rá! Elkötelezett vagy vállalkozás marketing tevékenységét illetőleg? Görgess lejjebb és használd űrlapunkat! Jelentkezz még ma ingyenes konzultációnkra!
amikor

készen állsz
arra, hogy:
1.
Új szemlélettel állj hozzá a marketingedhez
2.
Új, sikeres és vonzó marketing eszközöket ismerj meg és használj
3.
Hogy dolgozz a saját marketing tevékenységeden havi néhány órát
4.
Befektess az online marketingedbe
5.
Eredményeket láss és pénzt termelj a marketing segítségével
6.
1.5 órát beszélgess velünk Vállalkozásodról ingyenesen
akkor töltsd ki ezt az űrlapot:
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
jelentkezem