Online Marketing Menedzsment
Mi az az Online Marketing Menedzsment?
Az OMM, vagyis Online Marketing Menedzsment szolgáltatásunk lényege, hogy professzionális szintre helyezi vállalkozásod online szinten folytatott kommunikációját. A tevékenység egyértelmű célja, hogy márkádat, vállalkozásodat új helyre emelje a potenciális vásárlóid tudatában, hogy elérd a kiszemelt célközönséget és persze, hogy profitot termeljen a részedre. Nem egy öncélú PR tevékenység. Kiemelt feladata, hogy eladja terméked és szolgáltatásod.
TUDTAD, HOGY a NMHH felmérése alapján tovább nőtt azok aránya, akik az adatfelvételt megelőző fél éven belül vásároltak az interneten? Az árukínálat áttekintése, az árak összehasonlítása 67%-ról 72%-ra növekedett. Az online vásárlás 45%-ról pedig 50%-ra.  Sőt az is kiderült, hogy az internetes trendek drasztikusan terjednek és növekednek évről évre. A közösségi oldalak használata 93%-ról 95%-ra növekedett, míg az online vásárlás 5%-kal nőtt, az online fizetések pedig 11%-os növekedést mutatnak.
Neked van már konkrét megoldásod arra, hogy miként legyen vállalkozásod sikeres Online téren is? Ha nincs, vagy ha a jelenlegi nem hoz pénzt, akkor mindenképpen találkoznunk kell!
Online Marketing megoldások
nyiss a világ felé
#omm
"A pénz azokhoz tart,
akik gyorsan cselekszenek."
Joe Vitale
#hashtag
#landing page
#google adwords
#hírlevél
#facebook
#advertikum
#hirdetés
#címlista
#display hálózat
#remarketing
#nyereményjáték
#lead
#kampány
#blog
ezt nem értem
gyere el hozzánk és megismertetünk az online marketing alapjaival!
Ismerd meg az eszköztárat, amivel dolgozunk!
Online Marketing - Facebook
facebook
Kiemelt figyelmet fordítunk a Facebook oldaladon elhelyezett tartalmak gyártására, az itt publikált hirdetések optimalizálására, hiszen a Facebook napjaink legismertebb közösségi oldala.
Online Marketing - Google
google
Weboldalad tartalmait minden esetben indexeltetjük a Google keresővel és kampányaid sikerességét szöveges, grafikus, bizonyos esetekben pedig videós fizetett hirdetésekkel növeljük.
Online Marketing - Hírlevél
hírlevél
Már meglévő vásárló közösségedet, illetve potenciális vásárlóidat rendszeres, struktúráltan felépített hírlevelekkel szólítjuk meg, hogy a lehető legkedvezőbb módon fordítsuk át őket érdeklődőből vásárlóvá.
Online Marketing - Szövegírás
szövegírás
Az már nem kérdés, hogy a marketing szövegírás bizony külön szakmává nőtte ki magát, hiszen fontos, hogy a vásárlóid olyan tartalmakat olvassanak, ami nekik készült, mindezt úgy, hogy pénz lesz belőle...
Online Marketing - Landing Page
Landing Page
Minden kampányodhoz külön érkeztető oldalakat készítünk, hogy könnyedén mérhetővé és specializálhatóvá váljon a marketing kampány eredményessége és persze, hogy növelni tudjuk a hatékonyságot.
Online Marketing - Google cégem
Google Cégem
Vállalkozásod profilját minden esetben frissítjük a Google Cégem, a Google Térképek szolgáltatásaiban. A Facebook profilodat pedig összekötjük a Google +-al, hogy a tartalmaid ott is megjelenjenek.
Online Marketing - Kiegészítő fiókok
Kiegészítő fiókok
Bizonyos területek speciális felületeken való megjelenést igényelnek. Ilyen pl.: éttermek esetében a TripAdvisor, ahol a potenciális vásárlóidat ingyenesen és relevánsan tudod megszólítani. Neked mi?
Online Marketing - Kiadványok
Kiadványok
Az OMM szolgáltatás jellemzően offline elemeket is tartalmaz, mint kuponok, kiadványok, kiajánlók vagy voucherek. Természetesen ezek tervezése, nyomdakész átadása is a szolgáltatás részét képezi.
Ismerd meg a folyamatot, ahogyan dolgozunk!
Látni szeretnéd, hogy milyen projecteken dolgoztunk együtt és még többet akarsz tudni arról, hogy az Online Marketing Menedzsment miként hoz vállalkozásodnak tényleges profitot? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor nincs más dolgod, mint kattints a lejjebb található „kattints ide” gombra és töltsd le PDF kiajánlónkat, amiben részletesen ismertetjük a szolgáltatásunk, sőt esettanulmányokat és minta kampányokat is tartalmaz. Kár lenne kihagynod, ha komolyan gondolod!
Online Marketing - Marketing Soul Kft.
Juss el
te is
milliókhoz!
amikor

készen állsz
arra, hogy:
1.
Új szemlélettel állj hozzá a marketingedhez
2.
Új, sikeres és vonzó marketing eszközöket ismerj meg és használj
3.
Hogy dolgozz a saját marketing tevékenységeden havi néhány órát
4.
Befektess az online marketingedbe
5.
Eredményeket láss és pénzt termelj a marketing segítségével
6.
1.5 órát beszélgess velünk Vállalkozásodról ingyenesen
akkor töltsd ki ezt az űrlapot:
Cégnév *
Kapcsolattartó neve *
E-mail cím *
Telefonszám *
jelentkezem
Ismerd meg az azokat, akikkel együtt dolgozunk!
Lystra
Platina Szerszám
Tornyos Pékség
Katedra Nyelviskola
Optic Therapy