tudod
merre
tartasz?

Store Branding
A Store Branding egy olyan komplex szolgáltatáskör, ami azt a célt hivatott elérni, hogy a vállalkozásod a lehető legtöbb profitot termelje Neked, mindezt úgy, hogy a potenciális vásárlóid elégedettségét növeli. A Store Branding konkrét célja nem az, hogy alapvetően új vásárlókat vonzzon be üzletedbe, hanem az, hogy a betérőket újabb szintre emelje. Természetesen kihatással van az újonan érkező vásárlók számára is. Jellemzően a tevékenység mellé minden esetben társul egy online vagy offline marketing menedzsment.

A branding egy igen összetett tevékenység, arra épít, hogy a vásárló a lehető legtöbb kedvességet és élményt szerezze Nálad, ami növeli elégedettségét, a kiszolgálás minőségét, ezáltal elbillenti pozitív irányba a mérleg nyelvét, ha arról van szó, hogy még több pénzt hagyjon Nálad a vásárlód. Igazán izgalmas tevékenység ez... Hiszen akár azonnal kivitelezhető és munkába fogható. Kérdés, hogy Te meddig késlekedsz!
Kiknek szól ez a szolgáltatás?
Store Branding üzleteknek
üzletek
store Branding éttermeknek
éttermek
Store Branding hoteleknek
hotelek
Store Branding Marketing- Store Branding Store Branding
Logikus felépítés
Biztos vagy benne, hogy minden ott van, ahol lennie kell? Úgy vannak elrendezve az asztalok, a kiajánlók, hirdetési elemek, flyerek, hogy azok pénzt hoznak Neked? Minden a helyén van? Mindenre gondoltál?
Vonzó kiajánlók, tartalmas és logikus megállítók?
Tudod, hogy mit kell ajánlanod a vásárlóid részére? Az asztali kihelyezési táblák megfelelőek? A szolgáltatásaid, termékeid, ételeid, italaid kiemelt helyet kapnak? Úgy, hogy meg is veszik őket vagy a véletlen műve minden?
Kiszolgáló személyzet tudja mi a dolga?
Mit szeretnél eladni? Van logika abban, hogy mit hova raksz? A kiegészítő design és virágkompozíció összhangban van a céljaiddal? Minden azért van oda rakva ahova, mert úgy lett megtervezve?
Sokat adsz el a prémium termékeidből?
Munkatársaid tudják, hogy melyek a kiemelt termékeid, melyek a legnagyobb profittartalmú termékek? Úgy szolgálnak ki, hogy a vásárlónak legyen jó, vagy úgy, hogy Neked és a vásárlónak?
Tudod a trendeket? Kaszálsz is velük?
Pontosan tudod, hogy mire van szüksége a Vásárlódnak? Tudod, hogy éppen miért őrülnek meg a tömegek? Van saját stílusod? Ha nem lenne a hely, amit kínálsz hiányozna a vásárlóidnak? Holnap is fogsz tudni miértet mondani, hogy bemenjenek Hozzád?
Tudod kik járnak Nálad?
Ugye megfogod a már betérő vásárlóidat és különböző technikák, praktikák segítségével online felületeidre tereled őket, hogy újra és újra megszólíthasd Őket ha valami szuper dologgal készültél Nekik!
Biztos
gondoltál
mindenre ?
Prémium, minősített kivitelezői csapatunk
Mi abban vagyunk jók, hogy mindent megtervezzünk és megszervezzünk, illetve a legtöbb tervezői kivitelezést elkészítsük a Részedre! Természetesen a Store Branding szolgáltatásunk számos olyan elemet tartalmaz, amihez profi kivitelező személyzet szükséges, pl.: dekoratőr, tervezők, próbavásárlók, nyomdai kivitelezők, kóstolók stb. Saját, minősített és sokat tesztelt kivitelező gárdával dolgozunk, akik a legjobbak a maguk nemében. Korrektek vagyunk, vagyis a javasolt szolgáltatókkal mi vesszük fel a kapcsolatot, de nem rajtunk keresztül megy! Mit jelent ez? Mi nem teszünk rá jutalékot, hanem a partnerrel vagy teljes kapcsolatban, sőt arra is van lehetőség, hogy a Te saját embereiddel, kivitelezőiddel dolgozz!
Mennyi pénztől estél el mert nem figyeltél oda?
Tegyél próbára minket ingyenes store branding konzultációnk segítségével! Mit is jelent ez? Találkozzunk személyesen üzletedben, éttermedben, szállodádban és mérjük fel együtt a helyiségben, vállalkozásodban rejlő potenciális lehetőségeket! Az ingyenes állapotfelmérést követően díjmentesen elkészítjük a Részedre Együttműködési Ajánlatunkat is. Mikor tennél vállalkozásodért, ha nem ma! Íme a kitöltendő adatlap...
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
jelentkezem