A közvélemény úgy tartja, hogy tanácsot adni igen könnyű, pedig a legnehezebb dolog a marketing szakmában, hiszen a tanácsok előtt maximálisan képbe kell kerülni a vállalkozással, sőt, ha a tanácsadás valóban csak tanácsadás, tehát tényleges kivitelezést nem tartalmaz a megbízás, akkor még nehezebb dolgunk van, hiszen azt is pontosan fel kell mérnünk, hogy az adott vállalkozásnak, megbízónak milyen lehetőségei vannak házon belül a kivitelezésre és ehhez mérten kell „tanácsot” adnunk.

Tanácsadás szolgáltatási palettánkat úgy építettük fel, hogy Te biztonságban legyél és maximális értéket vihess haza! A marketing tanácsadás nem egy baráti sörözés közben adok - kapok tanácsok halmaza. Jóval több ennél, sok kipróbált megoldás rendszerbe foglalása, megannyi statisztika értelmezése, kiindulási pontok feltérképezése és végül pontos, használható, rentábilis és profittermelő megoldások teljeskörű átadása.
Termékfejlesztési
tanácsadás
Van egy nagyon jó ötleted, de nem tudod, hogy miként lehet belőle profitot hozó termék vagy szolgáltatás? Ebben az esetben fordulj Hozzánk, hogy közösen megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást!
Ha valami igazán nagyszabású Start UP ötleted van, vagy vonzó terméket vagy szolgáltatást szeretnél a piacra dobni és szeretnéd, hogy ténylegesen sikereket hozzon, akkor érdemes termékfejlesztési tanácsadásunkon részt venned, ahol feltárjuk terméked erősségeit, a benne rejlő lehetőségeket, sőt még arra is van lehetőséged, hogy a konkrét megvalósításban, fejlesztésben is támogató kezet nyújtsunk! Valósítsd meg az elképzeléseid a segítségünkkel!

Szintén termékfejlesztési tanácsadásra van szükséged akkor, ha egy meglévő szolgáltatásodat szeretnéd új köntösbe csomagolni, fejleszteni, bővíteni vagy újragondolni azt. Ugye tudod, hogy egy kis marketing támogatással akár megtöbbszörözheted a termékeid, szolgáltatásaid iránti keresletet!

Természetesen a tanácsadás kapcsán, az elkészült vagy fejlesztett termék és a szolgáltatás marketingjében is a segítségedre leszünk. A piacra vitel mellett minden szükséges momentumban segédkezünk a végcél elérése érdekében, hogy komplexen élvezhesd az általunk kínált tényleges előnyöket és az ebből származó profitot.
"Bármilyen oktatás legnagyobb értéke abban rejlik, hogy képessé tesz megtenni azokat a dolgokat, amiket meg kell tenned akkor, amikor meg kell tenned, függetlenül attól, hogy van-e hozzá kedved vagy nincs."
Thomas Huxley
Marketing stratégiai
tanácsadás
Te is fontosnak tartod, hogy vállalkozásod marketing tevékenysége ne ad hoc legyen? Fontos, hogy tudd, hogy pontosan mit, miért csinálsz? Tudni akarod, hogy honnan jön a vásárló, a bevétel és látni akarod, hogy mit kell érte tenned? Jó helyen jársz!
A marketing stratégiai tanácsadás a munkánk alapja legtöbb esetben, hiszen, ha egy új weboldalt készítünk, vagy csak egy egyszerű arculatot, akkor is elhanyagolhatatlan, hogy valamilyen szinten belemenjünk a marketingstratégiába, természetesen az adott szolgáltatásaink ennek a díját tartalmazzák. Miért fontos ez? Egy weboldalnak minden esetben illeszkednie kell a vállalkozás marketingstratégiájába, nem öncélú, nem azért van, hogy legyen. Az arculatra ugyanez vonatkozik, a potenciális vásárló rétegnek szól, gyakorlatilag ugyanolyan marketing, brand eszköz, mint akár egy szórólap, ha csak egy nagyon egyszerű példát akarok hozni.

Természetesen a saját megrendeléseink mellett kizárólag Marketing Stratégiai Konzultációval is foglalkozunk. Jellemzően olyan ügyfeleknek, akiknek van saját erőforrásuk cégen, vállalkozáson belül arra, hogy az általunk javasolt stratégiai lépéseket, megvalósítsák, kivitelezzék. A tanácsadás részét képezi a vállalkozás teljes értékesítés oldali áttekintése, átvilágítása és az értékesítési csatornák vizsgálata is. A feltérképezést követően a menedzsmenttel, kapcsolattartóval karöltve készül el a vállalkozás új marketing, értékesítési stratégiája, ami konkrét feladatokat, határidőket tartalmaz.
Látogass meg minket Te is!
Nem tudod, hogy pontosan melyik szolgáltatásunkra van szükséged, de érzed, hogy most szeretnél Tenni még többet vállalkozásodért! A legjobb dolog, amit tehetsz, ha kipróbálsz minket, kötöttségek nélkül, a mi kontónkra! Használd az alábbi űrlapot és vegyél részt ingyenes konzultációnkon, ahol betekintést kaphatsz arról, hogy miként dolgozunk, milyen értékeket képviselünk és persze a legfontosabb, hogy miben és hogyan tudjuk támogatni vállalkozásod sikerét!
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
jelentkezem