Tervezd meg online marketinged!
megmutatjuk, hogyan állj neki!
Nagyon örülünk annak, hogy megtetted az első lépést annak érdekében, hogy saját vállalkozásod online marketing tevékenységét fellendítsd! Azért készítettük a letölthető segédanyagainkat, hogy Te gyorsan, egyszerűen átlátható információkat szerezhess! Az online marketing induló csomagunk abban lesz a segítségedre, hogy Te magad is hatékonyan vethesd bele magad a legnagyobb közösségi média oldalak használatába olyan módon, hogy a vásárlóidnak valóban érdekes és minőségi tartalmakat gyárthass. Természetesen a belefektetett idő és energia megtérül, ha minden utasítást pontosan követsz.
Nincs más dolgod, mit töltsd le ingyenes anyagunkat, ehhez használd űrlapunkat!
A letöltéshez szükséges, hogy megadd neved és e-mail címed.
Kérjük, hogy nagy hangsúlyt fektess e-mail címed pontosságára,
hiszen az ajándékok letöltési linkjét e-mailben küldjük meg a Részedre!
Csak 1 lépés és a Tiéd lesz online marketing kezdőcsomagunk!
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
kérem a kezdőcsomagot!
Mi van a csomagban?
3+1 tuti, könnyen értelmezhető és alkalmazható segítség az online profittermeléshez!
01.
31 nap a facebookon
Nem tudod, hogy miről is kellene írnod poszt bejegyzéseket? Szeretnéd, ha nem lenne értékesítés és izzadságszagú a Facebook oldalad? Mindezek mellett azt is szeretnéd, hogy jöjjön az árbevétel, növekedjen a profit? 31 nap a Facebookon egyoldalas kiadványunk olyan bomba biztos, profittermelő poszt ötleteket tartalmaz, melyek a Te céljaidat szolgálják! Az információs anyag 31 poszt témát tartalmaz Neked, így könnyedén és gyorsan nekivághatsz a Facebook posztok készítésének!


Ingyenes Online Marketing Kezdőcsomag
Kerülj képbe egyoldalas kiadványunk abban lesz a segítségedre, hogy a poszt ötleteidet szépen tudd kivitelezni, hiszen egy oldalon összegyűjtöttük Neked, hogy milyen méretű képeket kell elkészítened a legismertebb és legjelentősebb közösségi oldalakra. A gyűjtemény segítségével biztosan nem lesznek képméretbeni problémáid!
02.
2017. - kerülj képbe!


03.
10 tipp a lenyűgöző posztokért!
Tekints úgy minden posztodra, mint egy értékesítési lehetőségre! 10 tipp formájában összegyűjtöttük, hogy melyek azok a hatásos megoldások, javaslatok, melyek segítenek Neked abban, hogy a posztjaid igazán hatékonyak legyenek vevőszerzés tekintetében is. Igazán hasznos tippeket adunk Neked ingyen, melyeket mindenképpen érdemes megfogadnod.
Ingyenes Online Marketing Kezdőcsomag
3+1
Jókor, a jó helyen
Biztosak vagyunk benne, hogy nem ismeretlen a mondás! Az időzítésen sok minden múlik, ez tény! Különösen igaz lehet ez a közösségi médiára! Az sem mindegy, hogy a gondosan elkészített posztjaidat mikor helyezed ki a Facebook idővonaladra. Mi megmutatjuk, hogy melyik időpont a legmegfelelőbb!
Csak 1 lépés és a Tiéd lesz online marketing kezdőcsomagunk!
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
kérem a kezdőcsomagot!
Itt az ideje, hogy letöltsd ingyenes anyagainkat és belekezdj a magas szintű online marketinged megvalósításába!
Hogy miért éri ez meg Nekünk? Sokszor van az, hogy egy-egy project még gyermek cipőben jár és még nem érett meg arra, hogy nagyobb költségvetéssel álljon hozzá a potenciális ügyfelünk! Kóstolj bele magad az online világ csodáiba és, amikor már látszik, hogy segítő kézre van szükséged a még nagyobb sikerek eléréséhez, akkor gondolj ránk.
A tudást nem szabad visszatartani. Megmutatjuk, hogy miként indulj, hogy aztán önző módon hozzánk térj vissza a továbblépés kapcsán. Ez így fair!
Az anyagok használata alapszintű marketing ismereteket feltételez! Tehát, ha még életedben nem láttál Facebook üzleti oldalt, akkor nem biztos, hogy könnyedén veszed a kezdeti akadályokat és akkor is adódhatnak problémák, ha alapszinten sem vagy képes valamely grafikai programmal együttműködni. A marketinges véna, szemléletmód sem hátrány természetesen. De ha mindegyikből egy kicsivel is rendelkezel, akkor igazán nagyszerű, pénztermelő tippekre tehetsz szert az ingyenes anyagunk segítségével!
Mit adunk Neked?
1) Megtanulod magad menedzselni online marketing tevékenységed!

2) Megtanulod, hogy miként készíts értékes tartalmat potenciális célközönségednek!

3) Ingyen juthatsz új vevőkhöz!

4) Fellendül online közösségi kommunikációd!

5) Sosem leszel unalmas célközönséged számára!

6) Ingyenes támogatást kapsz az induláshoz!

Mibe kerül ez Neked?
Teljesen díjmentes! Gondolj csak bele, ha ingyenesen ilyen értéket adunk, akkor a pénzedért mit kapsz Nálunk!

Na de hátrább az agarakkal! Az első lépés az, hogy letöltöd ingyenes online marketing kezdőcsomagunkat! Ehhez kattints, a „Kérem a kezdőcsomagot” gombra!
kérem a kezdőcsomagot!
Mikor kapod meg?
Miután kitöltötted az ingyenes anyag letöltéséhez szükséges űrlapunkat rendszerünk automatikus visszaigazoló levelet küld a megadott e-mail címedre, melybe megtalálod egyedi letöltési linkedet, aminek a segítségével eléred az ingyenes tartalmakat!
kérem a kezdőcsomagot!
Ki a bizonyíték, hogy ez jó?
Katedra Nyelviskola
Platinaszerszám Webáruház
Lystra Nyelvtanuló Alkalmazás
Sweeter Kürtőskalács Franchise
Tornyos Pékség
Főtér Bár - Pécs
Szászoptika - Szekszárd
Fresh Market - Bóly
Extra ajándék minden letöltőnek!
Amellett, hogy azonnal nekifoghatsz saját online marketinged fejlesztésének, ami már önmagában óriási érték, hiszen ezen a területen minden elvesztegetett perc aranyat ér további ajándékok is várnak Rád!
Részt vehetsz ingyenes online marketing tanácsadásunkon!
Azon követőink, akik az Ingyenes Online Marketing Kezdőcsomagot is igénybe vették egy a normál ingyenes marketing tanácsadás mellett egy PLUSZ ajándék szolgáltatást is kapnak. A konzultációról díjmentesen elkészítünk egy néhány oldalas összefoglaló anyagot is, amiben konkrétan kitérünk az általunk javasolt megoldásokra, megannyi ötlettel és otthon megvalósítható praktikával!
Ezt az ajándék szolgáltatást kizárólag kiemelt rendezvényeinken szoktuk osztogatni, de most kivételt teszünk!
Még egy ok, hogy miért vágj bele! Miért adjuk ezt az ajándékot? Óriási lépés, ha bejelentkezel egy konzultációra, de még nagyobb, hogy Te magad kezdesz el foglalkozni online marketingeddel és úgy jelentkezel be a konzultációra!
Az erőfeszítésedet mi ezzel jutalmazzuk!
kérem a kezdőcsomagot!
Mi a garancia arra, hogy amit mondunk az nem újabb internetes szemét?

Nemrégiben ünnepeltük a
Marketing Soul márkanév 6. Évfordulóját!

Ez idő alatt több, mint 35 vállalkozás komplex marketing tevékenységét mendzsletünk le minden hónapban! De, hogy még mit is tartogatott az elmúlt 6 év? Nézd meg kis összefoglaló videónkat, ha Téged is érdekelnek a részletek!

A Marketing Soul csapata fiatalos lendülettel kreatív ötletekkel fogott hozzá honlapunk megtervezéséhez. Sokszor ők adtak lendületet munkánknak, javaslataikkal pozitív életszemléletükkel új színt vittek (szó szerint) virágos palettánkra. Jól ráéreztek arra, mivel lehet újabb vevőket meghódítani, mikor kell nyomatékosítani információkat, hogyan lehet napról napra megújulni, jobbá lenni. Kívánom, soha ne veszítsék el sem hitüket, sem lendületes hozzáállásukat!
Pintér Klára - Fleur-t
A mai világ a pillanatokról szól. Minden gyorsan zajlik és elszáguld mellettünk. A feladatok megoldásakor a fokmérő elsősorban, hogy meglegyen. Kortünet, hogy felületesek és uniformizáltak vagyunk. Ki akarunk tűnni mégis többnyire csak a massza része maradunk, az ultramodern, toptrendi de szürke massza része. Megoldást kerestem. ...

Olyat, ami arról szól, hogy megmutathassam, hogy a munkám és a körülöttem lévő csapat tényleg más. Ahol a pillanatok nem önmagukért vannak, hanem az emberért, akiért és akivel dolgozunk. Hogy érdemes a pillanatokat percekre, órákra, napokra és hosszú távú együttműködésre váltani. Ehhez viszont egy hasonló csapat egy hasonló szellemiség kellett.

Az én megoldásom a Marketing Soul Kft, akikkel leülünk, beszélgetünk, gondolkodunk, alkotunk és együtt sikeresek vagyunk. Mert ez az igazi PILLANAT."
Bagány Márta - Katedra Nyelviskola
kérem a kezdőcsomagot!