MySoul ügyfélrendszer - üzenetek
üzenetek
MySoul ügyfélrendszer - dokumentumkezelés
dokumentumok

MySoul ügyfélrendszer - marketing akciótervek
akciótervek
MySoul ügyfélrendszer - hírek
hírek
Mi az a MySoul?
A MySoul gyakorlatilag a Marketing Soul Ügyfelei részére létrehozott egyedi ügyfélkapu, aminek a segítségével minden megrendeléshez kapcsolódó ügy állapotáról azonnali információ kérhető, sőt a legtöbb esetben menedzselhető is!

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy naprakész információkat láss saját megrendeléseid állapotáról, hogy nyomon tudd követni az esetleges fejlesztéseket és, hogy még kényelmesebben átláthasd a saját futó marketing kampányaidat stb. Ez még természetesen nem minden!

A MySoul különlegessége abban rejlik, hogy folyamatosan kapcsolatot biztosít Veled, hiszen mindent valós időben láthatsz, mivel a teljes belső menedzsment rendszerünkkel szinkronizál az online felület, így ha mondjuk weboldalad egy új funkciójának fejlesztésébe kezdünk azt is láthatod, hogy mikor indult a fejlesztés, hol tart, sőt a homokozó rendszer segítségével a fejlesztés véglegesítését követően azonnal ki is próbálhatod. Elkészült egy új grafika? Azonnal látod a felületünkön és a segítségével kérheted a módosítást vagy nyilatkozhatsz a jóváhagyásról is. Újabb posztok készültek a részedre? A teljes képi és szöveges anyagot egy helyen látod!

Igazi kincs, hiszen nem egy-egy visszajelzést küldünk, hanem a teljes tevékenységünket látod. Gyakorlatilag kapsz egy ügyvezetői hozzáférést minden projektedhez, így pontosan tudod, hogy mikor hol tartunk a Neked végzett munkában!
Már Ügyfelünk vagy?


Mi mindent tudsz intézni a MySoulban?
a teljesség igénye nélkül...


Marketing Soul Kft. - MySoul
Mysoul ügyfélrendszer - projekt menedzsment
Teljes projekt menedzsment
Minden megrendelésed aktuális állapotát valós időben tudod nyomonkövetni. A megrendelt weboldalak állapota azonnal ellenőrizhető. Láthatod a részedre készített grafikai anyagokat, de a marketing menedzsment tevékenységet is ellenőrizheted
Mysoul ügyfélrendszer - statisztikák
Komplex statisztikák
A felület segítségével eléred marketing tevékenységünk teljes valós idejű statisztikáját, megnézheted, hogy mely aktivitás milyen eredményt hoz. Weboldalad látogatottságáról is azonnal átfogó statisztikát kapsz, mindezt közérthető módon.
MySoul ügyfélrendszer - Dokumentumkezelés
Dokumentum és találkozó kezelés
A MySoul-ban minden Téged érintő céges dokumentum feltöltésre kerül, így egy helyen tudod menedzselni számláidat, szerződéseidet, sőt minden a közös munkával kapcsolatos találkozó, feladat és határidő egy helyen szerepel.
MySoul ügyfélrendszer - Hírek
Friss hírek, extra tartalmak
A felületen belül további igazán izgalmas és kizárólag ügyfeleink részére biztosított extra anyagokat osztunk meg, melyek természetesen értéket képviselnek minden vállalkozás számára. Mindezt ingyen!