Ingyenes marketing oktatási anyagok
Ingyenes oktatási anyagok - Mi is ez?
Nagyon örülünk, hogy itt vagy! Megtetted az első lépést annak érdekében, hogy az online marketing tevékenysége szárnyra keljen és kézzelfogható, látható eredményeket hozzon a vállalkozásod számára. Kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy a Te céged is minden területen roham tempóban haladjon, ezért elkészítettünk Neked néhány egyszerű, könnyen értelmezhető és a mindennapi életbe integrálható oktatási anyagot, melyeket kicsit lejjebb görgetve, egy-egy kattintással, teljesen ingyenesen tudsz letölteni.

Ingyenes oktatási anyagainkat olyan motivált vállalkozóknak szánjuk, akik elég affinitást éreznek magukban ahhoz, hogy a kiadványainkba szereplő egyszerű tanácsokat és utasításokat követve, véghez vigyenek valami olyasmit, ami garantált sikert hoz majd a vállalkozásuk életébe.
Rólunk
Hogy kik vagyunk mi? Egyszerű, hétköznapi emberek, programozók, grafikusok és marketingesek. A három szakterület egy helyen, egy kellemes hangulatú irodában, azért, hogy a Te, amúgy is gyümölcsöző vállalkozásod még sikeresebb legyen. Rengeteg energiát és időt fektetünk abba, hogy mindhárom szakmai területen naprakészek legyünk, hogy mindig a legjobbat tudjuk nyújtani Neked. Számunkra kiváltképp fontos az, hogy a végső visszajelzés pozitív legyen. Biztosak vagyunk benne, hogy lélegzetelállító grafikus anyagokra, komplex marketing tevékenységre – akár online, akár ofline területen-, minőségi vevőszerző honlapra, okos webáruházra van szükséged Mi ebben tudunk segíteni Neked!
Ügyfeleinkről
Mi az, ami jobban tükrözi egy jól működő vállalkozás elért sikereit, mint annak referenciái? Többek között az alábbi vállalkozásokkal már együtt dolgoztunk, most Te következel! Tekintsd meg lenyűgöző fejlesztéseinket, majd, ha munkáink elnyerték a tetszésedet, vedd fel Velünk a kapcsolatot! Abban az esetben, ha alkotásaink teljes listájára lennél kíváncsi, kattitns a főmenüben található „Referenciák” gombra, ahol a legtöbb eddigi elkészült munkánkat megtalálod!
Ismerd meg az azokat, akikkel együtt dolgozunk!
Működésünk óta több, mint 30 vállalkozás marketingtevékenységét menedzseltük, több, mint 150 egyedi fejlesztésű, vevőszerző honlapot és webáruházat készítettünk el. Mindezek mellett több, mint 100 vállalkozás arculata a mi elképzeléseink alapján készült! A teljesség igénye nélkül velük már együtt dolgoztunk! További részleteket REFERENCIA oldalunkon találsz!
Iratkozz fel hírlevelünkre az ingyenes oktatási anyagokért
Érdekelnek a legújabb oktatási anyagaink? Szeretnél mindig naprakész maradni? Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újonnan megjelenő tartalmakról! Heti rendszerességgel debütáló blogbejegyzéseink és alkalmi kiadványink mindig a legfrissebb trendeket és marketing fogásokat dolgozzák fel! Maradj mindig aktuális! Ehhez nincs más dolgod, mint töltsd ki a lent látható űrlapot, majd kattints a „Feliratkozom” gombra! Több milliót érő tudást adunk Neked ingyen! Ne maradj le!
Név *
E-mail *
Telefonszám *
Feliratkozás
Marketing Soul - Pécs
Töltsd le az alábbi anyagokat ingyenesen!
Legutóbbi blogbejegyzéseink