Hirdess
hatékonyabban
kevesebbért!
Több látogatóra és nagyobb forgalomra van szükséged? Akkor a Google Adwords a te eszközöd, hiszen ezzel garantálhatod, hogy a megfelelő célközönséged látogatja meg a weboldalad és a nagyszerű ajánlatod! Az Adwords a Google hirdetéskezelő szolgáltatása, és bátran kijelenthetjük, hogy egyeduralkodónak számít ebben a kategóriában, hiszen naponta megközelítőleg 4 milliárd keresés megy végbe a Google rendszere segítségével. Aki internetet használ, Googlet használ – Neked pedig eredményesen és persze költséghatékonyan kell hirdetned rajta!

Sajátítsd el az ingyenes Adwords kezdőcsomagunk segítségével a keresőóriás hirdetési felületének alapjait és kerüld ki a veszedelmes buktatókat, amik már rengeteg vállalkozás végét okozták.
Töltsd le oktatási anyagainkat INGYENESEN!
Csak add meg nevedet, e-mail címedet és már a Tiéd is!
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Kérem a kezdőcsomagom!
Pontosan mit is
tartalmaz a csomag?
2 darab kiadványt, amikben
információt kaphatsz arról,
hogyan hirdess hatékonyan
kevesebbért!
Képekkel illusztrálva
a könnyebb
átláthatóságért
blue
shoes
on sale
on
sale
blue shoes
Élethű példákkal, hogy
mindenki számára könnyen
megtanulható legyen
1
Rengetegen kezdenek el hirdetni a Google-n, és rengetegen el is buknak. Az esetek nagy részében azért, mert olyan végzetes hibákat követnek el, amiket egyszerűen rossz nézni. Mi nem szeretnénk, hogy így járj, ezért összegyűjtöttük Neked, a 7 leggyakoribb - és sokszor legpusztítóbb hibát - amiket úgy kell kerülnöd, mint a tüzet, ha pénzt, időt és ősz hajszálakat szeretnél megspórolni magadnak.
7 google adwords
hiba, amit el kell
kerülnöd
hogyan működik
a google adwords?
Ötleted sincs, hogy hogyan állj neki? A Google Adwords gyorstalpalónk segíteni fog abban, hogy rövid idő alatt elsajátítsd a platform alapjait. Elsősorban megtanítunk az aukciós rendszer működésére, arra, hogy hogyan célozhatod be lézerpontosan a hirdetéseid, de az A/B tesztelésre is kitérünk. Ha mindez nem lenne elég, olyan hasznos tippeket is adunk Neked, amik segítségével hatékonyabban, mégis sokkal olcsóbban tudsz hirdetni!
2
Töltsd le
ingyenes anyagainkat
a profi hirdetésekért!
Extra
ajándék
minden
letöltőnek
Most már csak egy lépésre vagy attól, hogy fellendítsd a forgalmad hatékony Adwords hirdetésekkel. Csupán annyi a dolgod, hogy kitöltöd ezt az űrlapot az adataiddal, mi pedig küldjük is az Adwords Kezdőcsomagot az email fiókódba. Megér a vállalkozásod sikere néhány kattintást? Szerintünk igen!
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Kérem a kezdőcsomagom!
Extra
ajándék
minden
letöltőnek
Amellett, hogy azonnal nekifoghatsz saját online marketinged fejlesztésének, ami már önmagában óriási érték, hiszen ezen a területen minden elvesztegetett perc aranyat ér további ajándékok is várnak Rád!
Részt vehetsz ingyenes online
marketing tanácsadásunkon!
Azon követőink, akik az Ingyenes Online Marketing Kezdőcsomagot is igénybe vették egy a normál ingyenes marketing tanácsadás mellett egy PLUSZ ajándék szolgáltatást is kapnak. A konzultációról díjmentesen elkészítünk egy néhány oldalas összefoglaló anyagot is, amiben konkrétan kitérünk az általunk javasolt megoldásokra, megannyi ötlettel és otthon megvalósítható praktikával!
A tudást nem szabad visszatartani. Megmutatjuk, hogy miként indulj, hogy aztán önző módon hozzánk térj vissza a továbblépés kapcsán. Ez így fair!
Ezt az ajándék szolgáltatást kizárólag kiemelt rendezvényeinken szoktunk
osztogatni, de most kivételt teszünk!
Még egy ok, hogy miért vágj bele! Miért adjuk ezt az ajándékot? Óriási lépés, ha bejelentkezel egy konzultációra,
de még nagyobb, hogy Te magad kezdesz el foglalkozni online marketingeddel és úgy jelentkezel be a konzultációra!

Az erőfeszítésedet mi ezzel jutalmazzuk!
Kérem a kezdőcsomagom!
A segédanyag használatához előnyt jelent, ha már használtad az Adwords szolgáltatást, de ha még nem, az sem a világ vége! A „Hogyan működik az AdWords” anyagunkat pontosan azért írtuk, hogy még a teljesen kezdők is fejest ugorhassanak az AdWords vizeibe. Természetesen nem teljesen alapokról indulunk, ezért mindenképp szükséges lesz egy Google fiók AdWords hozzáféréssel.
Mit adunk Neked?
1) Megtanulod kezelni az AdWords fiókod

2) Tisztában leszel az alapokkal, az aukciótól kezdve az A/B tesztelésig

3) Tudni fogod, hogy milyen ordas hibákat kell elkerülnöd a vállalkozásod sikeressége érdekében

4) Hasznos tippeket fogsz kapni, amiről a konkurenciád lehet, hogy nem is tud!

5) Több látogatót és nagyobb forgalmat szerzel majd a módszereink segítségével

Mibe kerül ez Neked?
Teljesen díjmentes! Gondolj csak bele, ha ingyenesen ilyen értéket adunk, akkor a pénzedért mit kapsz Nálunk!

Na de hátrább az agarakkal! Az első lépés az, hogy letöltsd az ingyenes AdWords segédanyagunkat. Ehhez kattints a ”Kérem a kezdőcsomagot” gombra!

kérem a kezdőcsomagot!
Mikor kapod meg?
Miután kitöltötted az ingyenes anyag letöltéséhez szükséges űrlapunkat rendszerünk automatikus visszaigazoló levelet küld a megadott e-mail címedre, melybe megtalálod egyedi letöltési linkedet, aminek a segítségével eléred az ingyenes tartalmakat!
kérem a kezdőcsomagot!
Ki a bizonyíték, hogy ez jó?
Katedra Nyelviskola
Platinaszerszám Webáruház
Lystra Nyelvtanuló Alkalmazás
Sweeter Kürtőskalács Franchise
Tornyos Pékség
Főtér Bár - Pécs
Szászoptika - Szekszárd
Fresh Market - Bóly
Mi a garancia arra, hogy amit mondunk az nem újabb internetes szemét?

Nemrégiben ünnepeltük a
Marketing Soul márkanév 6. Évfordulóját!

Ez idő alatt több, mint 35 vállalkozás komplex marketing tevékenységét mendzsletünk le minden hónapban! De, hogy még mit is tartogatott az elmúlt 6 év? Nézd meg kis összefoglaló videónkat, ha Téged is érdekelnek a részletek!

A Marketing Soul csapata fiatalos lendülettel kreatív ötletekkel fogott hozzá honlapunk megtervezéséhez. Sokszor ők adtak lendületet munkánknak, javaslataikkal pozitív életszemléletükkel új színt vittek (szó szerint) virágos palettánkra. Jól ráéreztek arra, mivel lehet újabb vevőket meghódítani, mikor kell nyomatékosítani információkat, hogyan lehet napról napra megújulni, jobbá lenni. Kívánom, soha ne veszítsék el sem hitüket, sem lendületes hozzáállásukat!
Pintér Klára - Fleur-t
A mai világ a pillanatokról szól. Minden gyorsan zajlik és elszáguld mellettünk. A feladatok megoldásakor a fokmérő elsősorban, hogy meglegyen. Kortünet, hogy felületesek és uniformizáltak vagyunk. Ki akarunk tűnni mégis többnyire csak a massza része maradunk, az ultramodern, toptrendi de szürke massza része. Megoldást kerestem. ...

Olyat, ami arról szól, hogy megmutathassam, hogy a munkám és a körülöttem lévő csapat tényleg más. Ahol a pillanatok nem önmagukért vannak, hanem az emberért, akiért és akivel dolgozunk. Hogy érdemes a pillanatokat percekre, órákra, napokra és hosszú távú együttműködésre váltani. Ehhez viszont egy hasonló csapat egy hasonló szellemiség kellett.

Az én megoldásom a Marketing Soul Kft, akikkel leülünk, beszélgetünk, gondolkodunk, alkotunk és együtt sikeresek vagyunk. Mert ez az igazi PILLANAT."
Bagány Márta - Katedra Nyelviskola
kérem a kezdőcsomagot!