online marketing menedzsment csak nettó, havi 49.990 Ft-ért!
Egy csomagban minden, ami az online marketing tevékenységed sikerességéhez kell!
Mit szólnál ahhoz, ha havonta csupán pár órát kéne szánnod az online marketing tevékenységed menedzselésére, és mégis a csúcsra lenne járatva? Gondolj bele, hogy Neked szinte semmit sem kell foglalkoznod vele, az mégis a lehető legtöbb profitot hozza! Igen! Ilyen létezik és mi meg is mutatjuk Neked, hogy miként!

Legyünk őszinték, az online marketing nem könnyű munka. Hálás ugyan, ha foglalkozol vele, de semmiképp sem könnyű. Egy nagyon komplex folyamatról van szó, amit sok esetben szinte képtelenség egyedül menedzselni: jelen kell lenned egyszerre több a közösségi média platformon, releváns tartalmakat gyártanod és még hirdetned is kell. Arról nem beszélve, hogy naprakész tudásra, türelemre és komplex látásmódra van szókséged.

Egyszerűen rengeteg időt és fáradságos munkát igényel egy-egy havi kampány tervezése, kivitelezése és persze levezénylése. Képeket kell gyártanod, nagy mennyiségű szöveget írnod, be kell céloznod a célközönséged. Kinek van erre ideje vállalkozóként?

Képzeld el azt, hogy minden hónapban egy profi marketinges csapat dolgozik azon, hogy a konkurenciáid a Te marketingedre irigykedjen! Képzeld el, hogy Neked havonta csupán egy másfél órás konzultáción kell részt venned ahhoz, hogy menő online marketinged legyen!

Ez igenis lehetséges! Ismerd meg a megoldást! Íme az Online Marketing Menedzsment!
online marketing menedzsment
Facebook - Instagram - Google
Az Online Marketing Menedzsment - OMM - a komplex marketing tervezés és kivitelezés egy teljesen újszerű megközelítése. Ez egy havidíjas szolgáltatás, melynek lényege, hogy a Te vállalkozásod marketing tervezésén és kivitelezésén egy külsős marketing szakemberekből álló csapat dolgozik minden hónapban. A szolgáltatás minden, a vállalkozásod által használt online platformot felölel, annak érdekében, hogy még sikeresebb legyen vállalkozásod profittermelése.
JELENTKEZEM
Tudtad?
Az OMM szolgáltatásunk azért ennyire népszerű, mert óriási terhet vesz le ügyfeleink válláról és a jól kivitelezett marketing megoldásaink óriási nyereséget hoznak a vállalkozásaiknak - a Tiédnek is!
Hogyan működik az OMM?
Az Online Marketing Menedzsment szolgáltatásunk úgy terveztük, hogy Neked a lehető legkönnyebb dolgod legyen. A cél, hogy havonta csupán pár órát kelljen az online marketingedre fordítanod, mégis minden gördülékenyen menjen. Éppen ezért, a OMM szolgáltatásunk működése mindössze 5 lépésből áll - és a legjobb, hogy Neked szinte nem is kell foglalkoznod vele!
+
A konzultáció
A szolgáltatás magában foglal egy kiemelt kapcsolattartót, aki egyben marketingtevékenységed vezetője is. Kizárólag Ő tartja Veled a kontaktot és Ő végzi a havi rendszerességű Online Marketing Konzultációt is. Mi is az az Online Marketing konzultáció?

Minden hónapban egy 1-2 órás személyes vagy Skype-os konzultáció keretein belül megbeszéljük a következő hónap marketing tevékenységét. Itt kerül meghatározásra a soron következő hónap tematikája, itt tűzzük ki közösen az elérendő célokat, itt elemezzük ki az elmúlt hónap eseményeit.
+
Az akcióterv
A konzultációt követően a csapatunk feldolgozza a tárgyhónap tematikáját, és a fókuszmunka kapcsán született ötletek alapján a project marketing vezetője elkészíti a napi bontású Online Marketing Akció tervet.

Ebben megtalálható a teljes hónap marketingtevékenysége platformonként, témánként, így bármikor könnyen áttekintheted a webes felületünkön, a SoulX-en. Ez tulajdonképpen egy online ügyfélkapu, amin élőben tudod követni az eseményeket.
+
A kivitelezés
Az akcióterv jóváhagyása után egyből belevágunk a közepébe, és megkezdődik a kivitelezést! A marketinges csapatunk az akciótervnek megfelelően hozzálát a tartalmi és grafikai anyagok gyártásához. Az elkészült anyagokat megnézheted, jóváhagyhatod vagy igény szerint elutasíthatod a SoulX portálon keresztül.

Minden OMM kapcsán összesen 4 fő dolgozik a tárgyhavi projecten. A marketing vezető mellett saját alkalmazásban álló programozó, marketing szövegíró és egy designer is bevonásra kerül. Az ő együttes munkájuk a záloga az Online Marketing Menedzsment szolgáltatásunk és egyben a Te Vállalkozásod marketing sikereinek is.
+
A publikálás
Az anyagok jóváhagyását követően azonnal megkezdődik a tényleges marketing menedzsment: ekkor kerülnek beidőzítésre a posztok, tartalmak, és cikkek a közösségi platformokon, és ekkor kerülnek beállításra a hirdetéseid is.
+
A kiértékelés
A tárgyhónapot követően egy szóbeli értékelést után a teljes kampányidőszak statisztikáit elérhetővé tesszük a SoulX-en. A beérkezett statisztikákat véresen komolyan vesszük, és a leszűrt tanulságokat a következő havi kampányban felhasználjuk, hogy minél sikeresebbé tegyük Vállalkozásod.


Mennyibe kerül?
A Prémium Online Marketing Menedzsment szolgáltatásunk mindössze nettó 49.990 Ft-ba kerül havonta. Jól olvastad! Ennyibe kerül az, hogy egy profi marketinges csapat átvegye az irányítást az online marketinged felett, hogy az a legnagyobb profitot termelje!Mit nyersz vele?
Profin kivitelezett online marketing tevékenységet, amit még a konkurenciáid is megirigyelnek
Rengeteg időt, hiszen a munka nehezét teljes egészében átvállaljuk
Nagyobb profitot, hiszen a jó marketing aranyat ér
Hűséges vásárlókat és ügyfeleket, akik szívesen térnek vissza Hozzád újra és újra
Mit tartalmaz?
Folyamatos, gördülékeny online marketing menedzsmentet
Teljeskörű szociális média menedzsmentet
Teljeskörű Google Adwords menedzsmentet
Személyre szabott, havi rendszerességű támogatást
Minden hónapban azonos marketing eszköztárat
Havi rendszerességű, tematikus szociális média posztokat és hirdetéseket
Részvételt egy Online Marketing Konzultáción minden hónap elején
Hozzáférést a saját SoulX fiókodhoz, ahol nyomon követheted a munkálatokat
Kampánystatisztikákat és havi rendszerességű kiértékeléseket
JELENTKEZEM
Mi van pontosan a csomagban?
Minden sikeres vállalkozásnak jelen kell lennie a legmenőbb szociális média platformokon. De ez nem elég! Releváns és igényes tartalmakat kell szolgáltatnod a közönségednek, hogy hűséges vásárlókká váljanak. ... És akkor még ott vannak a hirdetések is, több, mint 3 platformon!
Facebook menedzsment
 • Teljes egészében elkészítjük a posztjaid, grafikai elemekkel együtt - heti 3 db-ot!
 • Teljeskörű Facebook hirdetéskezelést biztosítunk
 • Kivitelezzük a Remarketing kampányaid
 • Mérőlinkeket helyezünk el az oldaladon
 • Menedzseljük az oldalad előnyben részesített célközönségét
 • Frissítjük a Header-ed és a profilképed - havi 2 alkalommal!
 • Karbantartjuk az oldalad névjegyét és menedzseljük a lapfüleket is
 • Kezeljük az oldaltámogatásokat
 • Teljeskörű adatvédelem és impresszum kontroll - készen állunk a GDPR-ra is
 • Összekapcsoljuk az Instagram fiókod a Facebook fiókoddal
 • Optimalizáljuk a hashtag-jeid
 • Felügyeljük a kommenteket és a véleményeket az oldaladon


Instagram menedzsment
 • Integráljuk az oldalad a Facebook-ba
 • Karbantartjuk az Instagram Business fiókod
 • A Facebook tartalmakat Instagramra is publikáljuk - heti 3 db-ot!
 • Teljeskörű Instagram Hirdetéskezelést biztosítunk
 • Kezeljük az Instagram Story-jaid
 • Minden hónapban átadjuk a hirdetési statisztikákat


Google menedzsment
 • Menedzseljük a Google Adwords fiókod
 • Search és Display hirdetéseket hozunk létre - havi maximum 5 db
 • Mérjük és elemezzük a hirdetésed konverzióit
 • Kezeljük a Remarketing listáid
 • Elkészítjük a Remarketing hirdetéseid search és display hálózaton
 • Minden hónapban átadjuk a hirdetési statisztikákat
Készen állsz, hogy az egekbe tornásszuk az online marketinged
és rengeteg időt megspóroljunk Neked?
Akkor vedd fel Velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, és vegyél részt egy ingyenes Online Marketing konzultáción, ahol...
Választ kapsz mindenirányú marketing kérdésedre
Kielemezzük a jelenlegi marketing tevékenységed és kiszúrjuk a gyenge pontokat
Megnézzük, hogyan profitál a vállalkozásod a OMM szolgáltatásunkból
JELENTKEZEM
A Marketing Soul csapata fiatalos lendülettel kreatív ötletekkel fogott hozzá honlapunk megtervezéséhez. Sokszor ők adtak lendületet munkánknak, ...
Pintér Klára - Fleur-t
Jobb csapatot el sem tudnék képzelni a webáruházunknak. Remek munkát végeznek, időben és pontosan átadják a kért anyagot hibátlan minőségben. A legjobb választás. Köszönöm srácok a jó munkát!
Kőrös Károly - Böllérbolt
Az Erzsébet Vigadó nevében, az intézmény vezetőjeként jelentkeztem a Marketing Soul Kft. "Honlapot a fa alá" játékára. A szerencse nekünk kedvezett a december elsején megtartott ...
Rafa-Gyovai Dániel - Erzsébet Vigadó
Gergő és csapata csinálta a vállalkozásom weboldalat. Igényes, ötletes designos, gyors kivitelezés, jó ár. Köszönöm. 100%-ig elégedett vagyok.
Görbe Erika - GRB Esztétika
A mai világ a pillanatokról szól. Minden gyorsan zajlik és elszáguld mellettünk. A feladatok megoldásakor a fokmérő elsősorban, hogy meglegyen. Kortünet, hogy felületesek és uniformizáltak vagyunk...
Bagány Márta - Katedra Nyelviskola
Inspiráló, és hasznos volt a mai beszélgetés. Van min gondolkoznom. :D Köszönöm!
Lehőcz Dorka
Gergőékkel először 2016 nyarán találkoztunk egy marketing konzultáció keretein belül. Elsősorban új arculatunk megvalósítására kerestünk partnert, de a beszélgetésünk során sikeresen meggyőztek minket...
Maricz Dávid - Tornyos Pékség
Cégünk több éve foglalkozik informatikai web-kereskedelemmel, és a stílusában elavult web-shopunk elkészítéséhez kerestünk megoldást. Így találtunk rá a Marketing-Soul-ra, akik megbízható referenciákkal rendelkeztek...
Hirdi Péter - Merlinhardver