Három szakterület egy helyen!

Amikor életre hívtuk a Soult nem gondoltuk, hogy az egyik legnagyobb előnyünk az lesz, hogy komplexek vagyunk, de a mindennapok és Ügyfeleink mást igazoltak. Minden projectet komplexen kezelünk. Nem vagyunk csak marketinges, csak grafikus vagy csak honlapkészítő cég. A három szakterület kiegészíti egymást, így mindent házon belül oldunk meg, gyorsabban, összehangoltabban, kocepciózusan, alvállalkozók bevonása nélkül. Ezzel nem kevés pénzt és persze munkaidőt spórolunk Neked, megbízónknak.

Természetesen mi sem értünk mindenhez, azonban a hármas fogaton belül óriási energiákat fektetünk abba, hogy naprakészek, frissek és a legújabb trendekkel tisztában legyünk. Amihez nem értünk azt be is valljuk, de ha tudjuk, hogy szükség van erre a szakterületre cégünkben, akkor egy jó, sokat tesztelt és megbízható partnert javaslunk, sőt a legtöbb esetben még a kommunikációban is segítünk. Ilyen terület pl.: a fotózás vagy a filmek készítése. Számos weboldalra helyeztünk már videót, számos kampánynál alkalmaztunk már filmeket, de sosem mi készítettük el őket, mert nem értünk hozzá...
"Gyakran hallani, hogy valaki még nem találta meg önmagát.
De önmagunkat nem megtaláljuk, hanem megcsináljuk."
Thomas SzaszGrafikai tervezésben, komplex marketing kivitelezésben és webes fejlesztésben, viszont állíthatjuk, hogy értjük a dolgunk, amit bízunk benne, hogy referencia oldalunk Neked is igazol.
Böngéssz oldalunkon, tekintsd meg palettánkat, vagy egyszerűen csak írj Nekünk, hogy a Te vállalkozásod sikerén is mi dolgozhassunk!
Ehhez bátran használd kapcsolat oldalunkon található űrlapot!
Ismerd meg csapatunkat!
Zoltán
Oltyán Zoltán
programozó
Az összetett vevőszerző weboldalak mindentudója. Precizitása, rendszer szemlélete igazi kincs a vállalkozásnak. Szabadidejében a ház körül tevékenykedik a legszívesebben, de egy adhock fánkozásnak vagy mozizásnak sem elrontója.
Niki
Sziládics Nikoletta
grafikus
A színek, formák, szemet gyönyörködtető képi világok szerelmese. Igazi különc, folyamatos újító, tesztelő. Minden esetben keresi az új nézőpontokat. Különlegesen tehetséges a szabad kézi rajzban, szabadidejében ... nos ... rajzol.
Gergő
Török Gergő Zoltán
marketinges
A vállalkozás designere és marketingese. Mindig képes egy új és eredeti ötlettel előállni, szüntelen lelkesedéssel foglalkozik az összes projekttel. Marketinges szemléletével más oldalról közelíti meg a dolgokat, mint az emberek többsége.
Szandra
Szalona Szandra
programozó
A vállalkozás informatikai motorja. A megrendelt webáruházak, webes rendszerek fejlesztéséért felelős munkatársunk. Imádja a macskákat és nagy rajongója az attraktív dekorációs tárgyaknak. Szabad idejét nagy részben kreatív pihenéssel tölti.
"Egy helyre kell csak menni. Ez nagyon nagy előny, egy helyen megkapok mindent, úgy, ahogy én akarom. Nem kell külön grafikus keresnem, nem kell egy marketinges aki kézben tartja a dolgokat és akkor mellé még egy webfejlesztő... Itt mindent megkaptam. Nem kellett azzal bajlódnom, hogy több céget, vagy embert én összefogjak és azzal sem, hogy többet fizessek, mert ők összefogják egymást." fogalmazta meg egyik kedvenc ügyfelünk, amikor megkérdeztük, hogy mit emelne ki a velünk kapcsolatban.
Honnan jöttünk és hová tartunk?
2011. május
Marketing Soul márkanév megalapítása
A márka először saját egyéni vállalkozásunkhoz kapcsolódott, majd ezt nőtte ki a vállalkozás. Ekkor még kizárólag marketing tanácsadással és grafikai tervezéssel foglalkozott a cég.
2014. június
A Marketing Soul Kft-vé alakul
2014-ben egy pályázat kedvéért, project jelleggel álltak össze az alapítók, majd a formáció olyan sikeres lett, hogy a kft. vitte tovább a márkanevet.


2014. július
Saját szerverszolgáltatás elindítása
Amikor egyértelművé vált, hogy a vállalkozás profilja bővítésre kerül, akkor szükségesnek éreztük, hogy saját szerverparkunk kapacitását a külvilág felé is megnyissuk, továbbá saját ügyfeleink online rendszereit, weboldalait, webáruházait is saját márkanév alatt üzemeltett szervereinken helyezzük el.
2014. december
Új iroda kialakítása
A nagy átalakulás léptéke hozta magával, hogy garázs cégből, intézményesített formában üzemeljünk, éppen ezért létre hoztuk Pécsett, a Tettye utcában 50 nm-es irodánkat.


2015. január
50. Weboldal átadása
A hirtelen jött ismertség és bővítések számos megrendelést is hoztak, így az alakulást követő első fél évben már az 50. egyedi fejlesztésű honlapunk is átadásra került.
2015. április
FIVOSZ tagság kezdete
2015-ben nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy különböző szakmai szövetségek tagjaivá válljuk. Így csatlakoztunk első körben a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségéhez, ami nagy támogatást nyújtott nekünk abban, hogy új kapcsolatokra tegyünk szert.
2015. május
BNI tagság Kezdete
A FIVOSZ csatlakozást követően 2015. májusában találkoztunk a Business Network International szervezettel. Azonnal megfogott minket az „Adi ad, az nyer” filozófia. Új gondolkodásmóddal találkoztunk, aminek a részei kívántunk lenni, így csatlakoztunk ahhoz a kezdeményezéshez, hogy „Változtassuk meg, ahogy a világ üzletel”.

2015. szeptember
DesignPécs Partner
2015-ben csatlakoztunk először a II. DesignPécshez reDesign konzultációnkkal, ahol is közel 20 designernek tartottunk ingyenes konzultációt. Később a PBKIK formatervezési klubbjába is meghívtak minket előadóként.


2015. szeptember
Kamarai Önkéntes Tagság kezdete
A Pécs, Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával való szoros együttgondolkodás eredményeként önkéntes kamarai tagok lettünk.
2015. november
SeoSeeker Minősített Kivitelező
A webes jelenlétünket szerettük volna tovább erősíteni és weboldalaink minőéségén tovább javítani, így kiemelt figyelmet fordítottunk a keresőoptimalizálásra és minősített SEO partnerek lettünk.


2015. október
Iroda bővítése
A folyamatos növekedésnek köszönhetően újabb munkatársak felvétele tette indokoltá, hogy irodánkat tovább bővítsük, ekkora már közel 80 nm-es irodában helyezkedtünk el.
2016. január
150. Weboldal átadása
A növekedésünk léptékét mutatja, hogy a 1,5 éves működés során a 150. általunk készített honlap is átadásra került.


2016. március
100. Arculat átadása
A weboldalak készítése számos grafikai megrendelést is magával hozott, így a 100. cég viseli magán munkásságunkat, hiszen elkészült 100. arculatunk is.
2016. szeptember
DesignPécs Kiemelt Partner és Szponzor
A 2015-ös sikeres együttműködésnek köszönhetően 2016-ban ismét csatlakoztunk a DesignPécs kezdeményezéshez. A programszervezés mellett szponzoráltuk is az eseményet továbbá workshopokat és konzultációkat is tartottunk.


2016. október
30. Online Marketing Menedzsment
Havidíjas Online Marketing Menedzsment Szolgáltatásunk megrendelőinek a száma elérte a harmincat.
2016. december
Tüke Online Piac elindítása
2016 végére elindítottuk újabb saját termékünket a Tüke Online Piacot, ami azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megismerteti a világgal a baranyai designereket, alkotókat.


2017. január
MySoul ügyfélszolgálati rendszer elindítása
A Marketing Soul újdonsága, hogy elindításra került a teljesen automata online ügyfélkezelési rendszerünk, aminek a segítségével ügyfeleink minden folyó megbízásról azonnali információt kaphatnak.