Mi az a SoulX?
A SoulX az ügyfélkiszolgálás új dimenzióját hozza el Neked! Azért hoztuk létre, hogy egy felhasználói fiók alatt elérhess minden ingyenes anyagot, blogot vagy különleges marketinggel, grafikával vagy honlapkészítéssel kapcsolatos tartalmat, oktatási anyagot vagy egyéb a vállalkozásodat, cégfejlesztésedet támogató értékes tartalmat.

A SoulX regisztráció teljesen díjmentes mindenki számára és az is marad! A segítségével könnyedén belemélyedhetsz ingyenes tartalmainkba, melyekkel rengeteget spórolhatsz vállalkozóként.

A SoulX rendszert mindezek mellett még többet ad, hiszen saját ügyfeleink dedikált platformja is. Mit jelent ez? Az ingyenes tartalmakhoz való hozzáférés mellett egy egyedi ügyfélkapu, aminek a segítségével minden megrendeléshez kapcsolódó ügy állapotáról azonnali információ kérhető, sőt a legtöbb esetben menedzselhető is!
Mit tartalmaz pontosan a SoulX rendszer?
  • Ingyenes blogokat, videós tartalmakat és oktatási anyagokat marketing, grafika és honlapkészítés témában.
  • Egy felhasználói profilt, aminek a segítségével könnyedén menedzselheted az ingyenes igénybe vett szolgáltatásaidat.
  • Egy prémium kaput ügyfeleink részére, aminek a segítségével könnyedén menedzselhetik minden fontos szolgáltatásukat.
Nem vagy ügyfelünk?
Nem probléma! Regisztrálj most, hiszen legtöbb anyagunk elérhető akkor is a részedre, ha még nem vagy ügyfelünk! Ügyfélként természetesen bővebb tartalmat és még több vonzó anyagot találsz a SoulX rendszerében.
Belépés
E-mail cím/ Telefonszám *
Jelszó *
belépek
Belépés a Facebook fiókommal
elfelejtettem a jelszavam
vagy
Regisztráció
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Jelszó *
regisztrálok


Ügyfélként mi mintent tudsz inzéni a SoulX-ben?
a teljesség igénye nélkül...
Marketing Soul Kft. - MySoul
Mysoul ügyfélrendszer - projekt menedzsment
Teljes projekt menedzsment
Minden megrendelésed aktuális állapotát valós időben tudod nyomonkövetni. A megrendelt weboldalak állapota azonnal ellenőrizhető. Láthatod a részedre készített grafikai anyagokat, de a marketing menedzsment tevékenységet is ellenőrizheted
Mysoul ügyfélrendszer - statisztikák
Komplex statisztikák
A felület segítségével eléred marketing tevékenységünk teljes valós idejű statisztikáját, megnézheted, hogy mely aktivitás milyen eredményt hoz. Weboldalad látogatottságáról is azonnal átfogó statisztikát kapsz, mindezt közérthető módon.
MySoul ügyfélrendszer - Dokumentumkezelés
Dokumentum és találkozó kezelés
A MySoul-ban minden Téged érintő céges dokumentum feltöltésre kerül, így egy helyen tudod menedzselni számláidat, szerződéseidet, sőt minden a közös munkával kapcsolatos találkozó, feladat és határidő egy helyen szerepel.
MySoul ügyfélrendszer - Hírek
Friss hírek, extra tartalmak
A felületen belül további igazán izgalmas és kizárólag ügyfeleink részére biztosított extra anyagokat osztunk meg, melyek természetesen értéket képviselnek minden vállalkozás számára. Mindezt ingyen!

MySoul ügyfélrendszer - üzenetek
üzenetek
MySoul ügyfélrendszer - dokumentumkezelés
dokumentumok

MySoul ügyfélrendszer - marketing akciótervek
akciótervek
MySoul ügyfélrendszer - hírek
hírek
Minden ügyfelünket automatikusan regisztráljuk a SoulX rendszerébe, hiszen ezen keresztül történik a teljes kiszolgálás dokumentálása. Nincs más dolgod, mint a Belépés pontban add meg e-mail címed és jelszavad a belépéshez. Ha elakadnál fordulj kiemelt kapcsolattartódhoz!

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy naprakész információkat láss saját megrendeléseid állapotáról, hogy nyomon tudd követni az esetleges fejlesztéseket és, hogy még kényelmesebben átláthasd a saját futó marketing kampányaidat stb. Ez még természetesen nem minden!

A SoulX különlegessége abban rejlik, hogy folyamatosan kapcsolatot biztosít Veled, hiszen mindent valós időben láthatsz, mivel a teljes belső menedzsment rendszerünkkel szinkronizál az online felület, így ha mondjuk weboldalad egy új funkciójának fejlesztésébe kezdünk azt is láthatod, hogy mikor indult a fejlesztés, hol tart, sőt a homokozó rendszer segítségével a fejlesztés véglegesítését követően azonnal ki is próbálhatod. Elkészült egy új grafika? Azonnal látod a felületünkön és a segítségével kérheted a módosítást vagy nyilatkozhatsz a jóváhagyásról is. Újabb posztok készültek a részedre? A teljes képi és szöveges anyagot egy helyen látod!

Igazi kincs, hiszen nem egy-egy visszajelzést küldünk, hanem a teljes tevékenységünket látod. Gyakorlatilag kapsz egy ügyvezetői hozzáférést minden projektedhez, így pontosan tudod, hogy mikor hol tartunk a Neked végzett munkában!
Elfelejtetted a bejelentkezéshez szükséges jelszót? Nincs más dolgod, mint az alábbi mezőben add meg e-mail címed, amely regisztrálva van a SoulX rendszerében. Telefonos jelszó emlékeztetőre is van lehetőséged. Ebben az esetben a saját telefonszámod megadása szükséges. Kérjük, hogy a bevitelnél a következő telefonszám formátumot használd: 36301234567. Az adatok megadását követően kattints az új jelszót kérek gombra.


E-mail cím/ Telefonszám
Új jelszót kérek
Gratulálunk! Az új jelszó igénylése sikeres volt! Az új jelszó elkészítéséhez az alábbi mezőben meg kell egy megerősítő kódot, melyet a regisztrációkor megadott - - telefonszámra és a(z) e-mail címre küldtünk ki. A megerősítő kód megadását követően e-mail megküldjük a részedre az új jelszavadat, melyet a bejelentkezést követően a “Profilom” menüpontban legalul, a “Jelszómódosítás” gombra kattintva tudsz módosítani.


Megerősítő kód
Most már tényleg kérem az új jelszót