Az elmúlt években egyértelművé vált, hogy az egyik legkedveltebb szolgáltatásunk a marketing tanácsadás. Sok esetben kerestek meg Ügyfeleinket minket olyan igénnyel, hogy nem konkrét marketing kivitelezésre van szükségük „csak” egy komplex tervre, stratégiára vagy az értékesítésükkel kapcsolatban szerettek volna velünk beszélni.

Marketing konzultációnk abban segít Neked, hogy konkrét a vállalkozásod profitszerzését, marketing megjelenését, kommunikációját vagy éppen vevőszerzését érintő problémáidra könnyedén kapj akár egyedül is megvalósítható konkrét terveket, ötleteket és kész megoldásokat.

Miről lesz szó a konzultáción?
Két fajta konzultációt különböztetünk meg egymástól. A különbség a konzultációs formákban az, hogy mennyire komplex problémával kell megbírkóznunk, vagyis milyen vágyakkal érkezel hozzánk.

A megrendelést követően egy telefonos irányított beszélgetést végzünk, amin kiderítjük, hogy egész konkrétan milyen problémákkal küzd vállalkozásod vagy milyen marketing tevékenységet érintő kérdésekben van szükséged segítségre és itt döntjük el közösen, hogy az alábbi két fajta tanácsadás közül melyiket választod.
Tanácsadás bérlet
Marketing tanácsadás
A tapasztalat nem az, ami veled megtörténik.
A tapasztalat az, hogy kezeled azt, ami veled történik.
Aldous Huxley


konzultáció
sorozat

konzultáció
A sorozat konzultáció egy összesen öt hetes folyamat, melynek a végére egy komplex megoldást kapsz az alábbiak szerint:
  • A telefonos kikérdezést követően egyeztetünk egy személyes konzultációs időpontot ez lesz az első alkalom, ahol részleteiben feltárjuk a vállalkozásodat érintő kérdéseket és részletes tervet készítünk, amibe összefoglaljuk, hogy a konzultációk alkalmával hova szeretnénk eljutni, milyen eredményeket várunk.
  • Ezt követően a többi 4 alkalom már a komoly, aktív közös munkáról szól, abban a témában, amire igazán Neked van szükséged és melyeket megbeszéltünk a nyitókonzultáción.
  • A konzultáció sajátossága miatt törekszünk arra, hogy a 4+1 alkalom összesen 5 egymást követő hétből álljon, mert így a leghatékonyabb a munkavégzés.
villám

konzultáció
A villám konzultációnak köszönhetően van arra is lehetőség, hogy a felhasználható időkeretedet vagyis az időpontjaidat ((5 x 1,5 óra) ne az egymást követő hetekben használd fel, hanem ha elakadsz vagy kérdésed van, akkor fordulj hozzánk segítségért, így gyakorlatilag, akár két havonta is jöhetsz egyszer konzultálni velünk. Ezt a tanácsadási forma a villám konzultáció, hiszen egy kisebb marketing vagy a vállalkozásodat érintő problémára keressük meg villámgyorsan a megoldást.
  • Egy-egy konzultáció tartalma minden esetben tőled függ, hiszen a sorozat konzultációval szemben ennek a tanácsadási formának pont az a lényege, hogy azonnal reagálunk a kérdéseidre és azonnal találunk megoldásokat a problémákra.
  • Az öt alkalmat a bérlet megvásárlását követően egy évig használhatod fel, annyi idő alatt biztosan lesznek olyan témák, melyekben támogatásra szorulsz, ha rendeszeresen foglalkozol céged online marketingjével.
  • A bérlet megvásárlásával garantáljuk, hogy az időpont igénylésedtől számított legkésőbb egy héten belül marketing konzultációs időpontot biztosítunk a részedre, így nem kell sokat várnod.
Tanácsadás bérlet Marketing tanácsadás
Hogyan fokozzuk a konzultáció hatékonyságát?
Nagyon fontos, hogy a marketing tanácsadásunk csak akkor ér valamit, ha utána foglalkozol a marketing tevékenységeddel, hiszen a konzultációs szolgáltatásunkban nincs kivitelezés kizárólag elméleti vagy stratégiai megvalósítás.

Ennek tudatában fontos, hogy a tettek mezejére lépj, különben a tanácsadásunk semmit nem ért! Minden alkalmat követően személyre szabott, külön Neked készült házi feladatokat készítünk, amik biztosítják, hogy a tevékenységed sikeres legyen.
Marketing tanácsadás
A házik mellett telefonos ügyfélszolgálatot biztosítunk a részedre kiemelt kapcsolattartódhoz és a konzultációt vezetőhöz, hogy ha elakadnál a megvalósítás során vagy kérdésed merülne fel, akkor azonnal tudjunk a segítségedre sietni. Ezek a mini telefonos segítségnyújtások sok felesleges időpazarlástól és elégetett pénztől mentenek meg, arról nem is beszélve, hogy újra és újra megerősítést kapsz tőlünk és nem hagyunk letérni az együtt megalkotott helyes útról.
marketing konzultáció
Óriási segítségedre lesz az is, hogy a konzultáció teljes egészét rögzítjük, melyet mp3 vagy videós formátumban a rendelkezésedre bocsájtunk, így bármikor vissza tudod nézni, így könnyedén felelevenítheted a tanácsadáson elhangozz ötleteket és magát a konkrét megvalósítási folyamatot is, valamint nem kell foglalkoznod a jegyzeteléssel sem, amivel időt spórolunk és több energia marad a vállalkozásodra.

Mennyibe kerül?
Gyakorlati tapasztalatunkra építkezve jelenleg kizárólag egy csomagban kínáljuk a részedre marketing tanácsadás szolgáltatásunkat, mely összesen 4+1 alkalom konzultációt biztosít a részedre alkalmanként 1,5 órában, összesen pedig 7,5 órában. A tanácsadás ellenértéke nettó 219.000 Ft.

Kiemelt ajánlatunknak köszönhetően év eleji kedvezményünkkel most a tanácsadás árát 50%-al csökkentettük, amennyiben egy összegben fizeted ki a Marketing Tanácsadás Bérlet díját, így mindösszesen 109.500 Ft-ért juthatsz hozzá vonzó ajánlatunkhoz, melyet kizárólag 2018. március 31-ig leadott és visszaigazolt rendelés esetén biztosítunk a részedre.

pénzvisszafizetési garancia
Van pénzvisszafizetési garancia?

Van! Az első konzultáció után eldöntheted, hogy mennyire vagy elégedett szolgáltatásunkkal. Célunk az, hogy maximálisan elégedett legyél a tanácsadás minőségével és eredményével, így ha az első konzultációt követően nem vagy elégedett a tanácsadással a teljes megbízási díjat 1 napon belül visszautaljuk a számládra.
Mikor nem való Neked a tanácsadásunk?


Ha nem rendelkezel valamilyen formában vállalkozással és nincs konkrét terméked vagy szolgáltatásod, amit szeretnél eladni. Ha csak noszogatásra fordulsz vállalkozás fejlesztő céghez és nem látod annak a konkrét értelmét. Ha Neked vagy egy munkatársadnak nincs ideje arra, hogy a saját céged marketing tevékenységével foglalkozzon.
Rendeld meg szolgáltatásunkat most!


Nincs más dolgod, mint töltsd ki az alábbi űrlapot és rendeld meg marketing tancsáadásunkat mindössze nettó 109.500 Ft-ért, ami az eredeti ár fele! Az űrlap leadását követően munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot telefonon, hogy időpontot egyeztessen Veled! Hamarosan találkozunk a nyitókonzultációnkon!


Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
megrendelem