Indítsd el a videó marketingedet!
videomarketing
youtube hirdetések
videomarketing
vlog
Nagyon örülünk, hogy itt vagy! Az első lépést már megtetted annak érdekében, hogy a YouTube csatornád segítségével plusz bevételt termelj a vállalkozásodnak. Díjmentes segédanyagunkat olyan ambiciózus cégeknek szánjuk, akiknek sikerült felmérnie a világ legnagyobb videómegosztó felületében rejlő hatalmas üzleti lehetőségeket és saját csatornájuk segítségével: új ügyfelekre szeretnének szert tenni, növelni szeretnék a vásárlók lojalitását, a konkurencia fölé szeretnének emelkedni, szórakoztató és tartalmas anyagokkal növelni szeretnék az ügyfelek elégedettégét.

Vesd bele magad a videómarketing világába, töltsd le ingyenesen elérhető YouTube segédanyagunkat és készíts Te is értékes vevőszerző videós anyagokat a saját csatornádra! Kövesd a pontosan a kiadványunkban leírt utasításokat és termelj plusz profitot gyorsan, minimális időbefektetéssel!
Töltsd le ingyenes anyagunkat az alábbi űrlap segítségével!
A letöltéshez szükséges, hogy megadd a neved és az e-mail címed.
Youtube oktatási anyag
Miért is van szükséged erre a csomagra?
Kezdő youtube felhasználó (maximális nézettség)
1080p video
1080p
Kezdő youtube felhasználó (minimális nézettség)
360p video
360p
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Kérem a kezdőcsomagom!
Mi van a csomagban?
A csomagban az 5 oldalas kiadványunk mellett, amely az alapoktól kezdve megtanít arra, hogy tudsz tartalmas és élvezhető videós anyagokat készíteni, egy 1,5 órás marketing tanácsadást és egy 1 órás utókövető konzultációt is tartalmaz, mindezt teljesen díjmentesen, mindenféle utólagos költségek nélkül.
youtube anyag
Mi van a csomagban?
youtube csatorna
Hogyan készíts sikeres youtube csatornát?
Régóta figyelemmel kíséred már a videómarketing fejlődését és azt, hogyan alkalmazzák egyre nagyobb szeretettel a konkurens vállalkozások? Nem akarsz lemaradni, vagy éppen újítóként a versenytársaid fölé szeretnél emelkedni? "Hogyan készíts egy sikeres YouTube csatornát" kiadványunk az alapoktól kezdve vezet be a YouTube-on folytatott videómarketing rejtelmeibe. Építs fel valami igazán nagyszerűt, kezd az előkészületekkel!
Youtube statisztikák, tények és videó marketing
youtube statisztika
Kiadványunk ezen része két tartalmi elemre bontható. Az első részben valós felmérések alapján készített statisztikai adatokat mutatunk be a YouTube felhasználói táborával kapcsolatosan, majd a második részben marketing tippeket prezentálunk a részedre, ezáltal olyan figyelemfelkeltő videókat készíthetsz a követőidnek, amitől garantáltan a lélegzetük is eláll.
youtube videomarketing
video ótlet
140 youtube videó ötlet
youtube hirdetésel
Alig várod már, hogy hozzáfoghass a különlegesebbnél különlegesebb videós anyagok készítésébe, de még mindig elképzelésed sincs, hogy mi az, amiről bejegyzéseidben beszélni fogsz? Jó hírünk van! 140 olyan YouTube videó ötletet adunk Neked ajándékba, amitől nem csak a csatornád nézettsége ugrik meg, de a weboldalad látogatottsága is a többszörösére növekszik, és mindezt egyik napról a másikra!
Streamelés tisztán és érthetően
stream
A videómarketing egy kiváló értékesítési lehetőség, számtalan olyan funkcióval, amellyel extra árbevételre tehetsz szert. Létezik azonban egy olyan oldala, amivel még személyesebb és közvetlenebb kapcsolatot alakíthatsz ki a termékeid, szolgáltatásaid iránt érdeklődő ügyfelekkel. A Live Stream egy igazán költséghatékony, instant közlési forma, amely a kétirányú kommunikációt is lehetővé teszi. Improvizálj és élvezd az előnyeit!
youtube oktatási anyag
útmutató a videomarketinghez
Útmutató kezdőknek youtube reklámokhoz
Biztosak vagyunk benne, hogy számodra sem ismeretlenek a YouTube reklámok. A videók elején, közben és után is találkozhatunk velük, valamnit jobb oldalt, a következő tartalom felett is megjelenhetnek. Készen állsz, hogy az unalmas képes hirdetések után egy új reklámcsatornát is megismerj? Végül de, nem utolsó sorban, tekintsd meg tananyagunk YouTube reklámokról szóló hasznos útmutatóját és szerezz még nagyobb népszerűséget a segítségével!
videomarketing
Szeretnél te is a sztárok közé tartozni?
Akkor itt az ideje, hogy letöltsed
ingyenes
YouTube videó marketing anyagainkat!
Cégnév *
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Kérem a kezdőcsomagom!
Rugaszkodj el egy kicsit a megszokott képes, szöveges hirdetésektől! A videómarketing lényege, hogy újat mutass a vásárlóidnak! A segédanyag teljesen díjmentes, nem kérünk cserébe mást, mindössze az itt látható űrlap segítségével add meg Nekünk személyes adataidat és kattints az "Kérem a kezdőcsomagot" gombra! Nem túl magas ár egy ehhez hasonló mély lélegzetvételű tananyagért, igaz? Mire vársz még? Szerezd meg a tudást és termelj extra profitot egyszerű mozgóképek segítségével! Kell ennél nyomósabb érv ahhoz, hogy lépj a virágzó vállalkozás irányába?
A tudást nem szabad visszatartani. Megmutatjuk, hogy miként indulj, hogy aztán önző módon hozzánk térj vissza a továbblépés kapcsán. Ez így fair!
ajándékok
Extra
ajándék
minden letöltőnek!
Amellett, hogy azonnal hozzáfoghatsz a YouTubeon folytatott marketinged fejlesztésébe, ami már önmagában óriási érték, további ajándékok is várnak rád!
Részt vehetsz ingyenes youtube tanácsadásunkon!
Azon követőink, akik az ingyenes YouTube kezdőcsomagot igénybe vették, a normál ingyenes marketing tanácsadás mellett, egy
plusz
ajándék szolgáltatást is kapnak. A konzultációról díjmentesen elkészítünk egy néhány oldalas összefoglaló anyagot is, melyben konkrétan kitérünk az általunk javasolt megoldásokra, megannyi ötlettel és otthon megvalósítható praktikával!
Ezt az ajándék szolgáltatást kizárólag kiemelt rendezvényeinken szoktuk osztogatni, de most kivételt teszünk!
Még egy ok, hogy miért vágj bele! Miért adjuk ezt az ajándékot? Óriási lépés, ha bejelentkezel egy konzultációra, de még nagyobb, hogy Te magad kezdesz el foglalkozni online marketingeddel és úgy jelentkezel be a konzultációra!
Kérem a kezdőcsomagom!
A YouTube segédanyag használata alap szintű videós ismereteket igényel! Tehát, ha minimális tapasztalatod sincs a videószerkesztő programok területén és az eddigiek során a kamerával is csak távolról ismerkedtél, bizony könnyen előfordulhat, hogy meggyűlik a bajod a rendszeres videós anyagok kivitelezésével. Természetesen itt is, mint minden más területen igaz, hogy a gyakorlat teszi a mestert. Fogj egy kamerát és vesd bele magad a videómarketing nagyszerű világába!
Mit adunk Neked?
1) Megtanulod magad menedzselni youtube csatornád!

2) Megtanulod, hogy miként készíts értékes tartalmat potenciális célközönségednek!

3) Ingyen juthatsz új nézőkhöz!

4) Fellendül online közösségi kommunikációd!

5) Sosem leszel unalmas célközönséged számára!

6) Ingyenes támogatást kapsz az induláshoz!

Mibe kerül ez Neked?
Teljesen díjmentes! Gondolj csak bele, ha ingyenesen ilyen értéket adunk, akkor a pénzedért mit kapsz Nálunk!

Na de hátrább az agarakkal! Az első lépés az, hogy letöltöd ingyenes youtube kezdőcsomagunkat! Ehhez kattints, a „Kérem a kezdőcsomagot” gombra!
kérem a kezdőcsomagot!
Mikor kapod meg?
Miután kitöltötted az ingyenes anyag letöltéséhez szükséges űrlapunkat rendszerünk automatikus visszaigazoló levelet küld a megadott e-mail címedre, melybe megtalálod egyedi letöltési linkedet, aminek a segítségével eléred az ingyenes tartalmakat!
kérem a kezdőcsomagot!
Ki a bizonyíték, hogy ez jó?
Katedra Nyelviskola
Platinaszerszám Webáruház
Lystra Nyelvtanuló Alkalmazás
Sweeter Kürtőskalács Franchise
Tornyos Pékség
Főtér Bár - Pécs
Szászoptika - Szekszárd
Fresh Market - Bóly
Mi a garancia arra, hogy amit mondunk az nem újabb internetes szemét?

Nemrégiben ünnepeltük a
Marketing Soul márkanév 6. Évfordulóját!

Ez idő alatt több, mint 35 vállalkozás komplex marketing tevékenységét mendzsletünk le minden hónapban! De, hogy még mit is tartogatott az elmúlt 6 év? Nézd meg kis összefoglaló videónkat, ha Téged is érdekelnek a részletek!

A Marketing Soul csapata fiatalos lendülettel kreatív ötletekkel fogott hozzá honlapunk megtervezéséhez. Sokszor ők adtak lendületet munkánknak, javaslataikkal pozitív életszemléletükkel új színt vittek (szó szerint) virágos palettánkra. Jól ráéreztek arra, mivel lehet újabb vevőket meghódítani, mikor kell nyomatékosítani információkat, hogyan lehet napról napra megújulni, jobbá lenni. Kívánom, soha ne veszítsék el sem hitüket, sem lendületes hozzáállásukat!
Pintér Klára - Fleur-t
A mai világ a pillanatokról szól. Minden gyorsan zajlik és elszáguld mellettünk. A feladatok megoldásakor a fokmérő elsősorban, hogy meglegyen. Kortünet, hogy felületesek és uniformizáltak vagyunk. Ki akarunk tűnni mégis többnyire csak a massza része maradunk, az ultramodern, toptrendi de szürke massza része. Megoldást kerestem. ...

Olyat, ami arról szól, hogy megmutathassam, hogy a munkám és a körülöttem lévő csapat tényleg más. Ahol a pillanatok nem önmagukért vannak, hanem az emberért, akiért és akivel dolgozunk. Hogy érdemes a pillanatokat percekre, órákra, napokra és hosszú távú együttműködésre váltani. Ehhez viszont egy hasonló csapat egy hasonló szellemiség kellett.

Az én megoldásom a Marketing Soul Kft, akikkel leülünk, beszélgetünk, gondolkodunk, alkotunk és együtt sikeresek vagyunk. Mert ez az igazi PILLANAT."
Bagány Márta - Katedra Nyelviskola
kérem a kezdőcsomagot!